BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Nadal es passeja per passar a quarts de final

El vuit vegades campió del torneig s'ha imposat a Montañés (6-2, 6-2) en una jornada endarrerida per la pluja

 

  / AP / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
JAUME PUJOL-GALCERAN / BARCELONA

Sense contratemps. Si de cas la pluja que ha obligat a endarrerir la jornada. Rafael Nadal ha accedit als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell desfent-se d'Albert Montañés per 6-2 i 6-2, en a penes 67 minuts.

La diferència abismal entre els dos jugadors ha quedat patent a la central. Nadal ha imposat un ritme de joc que el seu veterà rival, 35 anys i 104è mundial, no ha pogut seguir, tot i lluitar per intentar-ho i arribar a trencar el servei de Nadal en el tercer joc.

Notícies relacionades

Montañés no ha pogut fer gaire més per impedir una derrota cantada ja abans d'entrar a la pista on, el 2004, el tennista de Sant Carles de la Ràpita va arribar a les semifinals. En les cinc ocasions que s'havia enfrontat amb el tennista mallorquí no li havia guanyat mai ni un set, tant en les tres ocasions que ho havia fet al circuit ATP, com les dues anteriors en tornejos Challengers, contra una jove promesa que començava a destacar amb 15 anys. La primera derrota de Montañés amb Nadal va ser el 2002 en un Challenger que es disputava al club Bonasport de Barcelona.

Nadal s'enfrontarà en la pròxima ronda, aquest divendres, a l'italià Fabio Fognini, que va ser precisament qui va eliminar l'any passat Nadal en els vuitens de final. Fognini ha superat aquest dijous el croat Viktor Troicki per 6-3 i 6-2.