Nadal encapçala la llista de favorits de l'Open Banc Sabadell un any més

El vuit vegades campió del torneig estarà, juntament amb Nishikori, Gasquet i Ferrer, entre els favorits

 

  / EFE / ANTONIO LACERDA

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

A la pista número 2 del RCT Barcelona i a l'aire lliure, tal com es jugarà la 64 edició de l'Open Banc Sabadell de tennis del 18 al 24 d'abril, s'ha presentat aquest divendres la llista de tennistes que participaran en el torneig, encapçalada per Rafael Nadal. El vuit vegades campió a Barcelona i actual número 5 mundial és per tant la principal atracció,juntament amb David Ferrer, número 7 i amb l'assignatura pendent d'aixecar el trofeu en què ha disputat quatre finals. També hi haurà el japonès Kei Nishikori, defensor del títol que ha guanyat en les dues ultimes edicions.

Notícies relacionades

Una llista en què també figuren com a inscrits altres campions del circuit aquesta temporada, com el castellonenc Roberto Bautista (guanyador a Auckland i Sofia), l'uruguaià Pabo Cuevas (Rio de Janeiro i São Paulo), el francès Richard Gasquet (Montpeller), l'eslovac Martin Klizan (Rotterdam) i també Nishikori (Memphis). 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, el president del RCT Barcelona, Albert Agustí, i el director del torneig, Albert Costa, han presidit l'acte de presentació, que els últims anys s'havia fet al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, que segueix sent el soci institucional del torneig."És impactant saber que el 50% de la població de Barcelona practica esport, som la segona ciutat del món, rere Boston, i això és gràcies a tornejos com aquest, que a més ajuden a l'educació esportiva dels nostres nens i nenes" ha dit Colau.