Previsió meteorològica

Mario Picazo avisa sobre el que passarà aquests dies: «Serà intens»

La catastròfica predicció de Mario Picazo sobre les onades de calor per al 2050: «La meitat de la població europea pot...»

Mario Picazo aposta per això: «En auge i cada vegada més necessària»

Mario Picazo es pronuncia sobre el temps d’aquesta setmana: «Tempestes i calor continguda»

Mario Picazo avisa sobre el que passarà aquests dies: «Serà intens»

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La calor no dona treva. Malgrat que l’onada de calor que va assolar el país a finals de juny va perdre les condicions per ser considerada com a tal, les altes temperatures s’han mantingut en gran part del país, i fins i tot han conviscut amb episodis de tempesta i xàfecs. Si bé és cert que la previsió dels meteoròlegs ja apuntava a una evolució similar a la que estem experimentant, les prediccions de cara als següents dies sí que diferiran del que inicialment s’havia previst.

Més cap a l’est

Notícies relacionades

Així ho assegura Mario Picazo, que a través de Twitter ha anunciat que la calor «intensa» arribarà a zones on no s’esperava que arribés. «L’última actualització del model Europeu porta la dorsal d’intensa calor una mica més cap a l’est del que inicialment s’esperava», ha afirmat el presentador del temps.

Així doncs, sobretot la setmana que ve, «la calor serà intensa especialment en zones del Mediterrani», ha advertit Picazo.