Jorge Rey, el jove del ‘Filomena’, anuncia una novetat important en el seu compte

Jorge Rey, el jove del ‘Filomena’, anuncia una novetat important en el seu compte

Cuatro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jove meteoròleg Jorge Rey, que va saltar a la fama al clavar l’arribada de la borrasca ‘Filomena’ amb el mètode predictiu tradicional de les ‘cabañuelas’, ha anat guanyant seguidors. Últimament Rey ha rebut el suport de nombrosos aficionats a les notícies del temps després del seu enfrontament amb l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que l’acusa d’utilitzar un mètode poc rigorós per a la predicció meteorològica.

Aquesta creixent fama i la seva defensa tancada dels mètodes predictius tradicionals, enfrontats als numèrics, utilitzats per la major part dels organismes oficials, ha fet que Rey hagi sigut convidat per un programa de televisió que sol donar veu a les teories menys ortodoxes sobre mil qüestions.

Notícies relacionades

Es tracta d’‘Horizonte’ (Cuatro), el programa d’Iker Jiménez, en el qual abordarà les ‘cabañuelas’ i el pronòstic sobre com serà l’estiu.

Rey, en el vídeo en el qual anuncia la seva participació en l’espai televisiu, aprofita l’ocasió per valorar «el temps inestable» que porta la borrasca ‘Òscar’ i per utilitzar un dels seus clàssics refranys: «‘En el mes de San Juan, al sol se cuece el pan’».

Temes:

Cuatro