Previsió

L’avís de l’Aemet que no agrada a ningú: final al bon temps

  • El pronòstic de Mario Picazo per al cap de setmana

  • Jorge Rey respon al dubte que tots tenim

L’avís de l’Aemet que no agrada a ningú: final al bon temps
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’ha acabat aquest temps gairebé preestival del qual ha disfrutat bona part d’Espanya aquests dies. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) confirma que els pròxims dies (un cap de setmana) torna el mal temps. Aquest mateix divendres, 19 de març, es registrarà un descens de les temperatures, que en algunes zones podria ser de 10 graus menys que en dies recents. L’oest de Galícia registrarà pluges persistents, i hi haurà vents forts al litoral gallec i basc, al Pirineu i les Canàries.

Aquest canvi en les temperatures es deu a l’entrada d’un front que portarà precipitacions des del nord i l’oest i acabarà afectant gairebé tota la Península.

Pluja i fresca

Per al dissabte 18 de març, continuarà plovent a Galícia, Astúries i part de Castella i Lleó que aniran disminuint al llarg del dia. A la zona del mediterrani i la resta del nord-est peninsular, no plourà però estarà ennuvolat. Les temperatures màximes en general, continuaran descendint a gairebé tot el país.

Notícies relacionades

El diumenge 19 de març, Dia del Pare, continuarà el temps inestable, amb precipitacions febles al Cantàbric central i oriental i cel ennuvolat amb probabilitat de xàfecs en gran part d’Espanya. Les temperatures arribaran a -2 graus al Benasc i fins a 23 a Còrdova i Màlaga. És possible que caigui alguna precipitació feble a l’àrea de Barcelona.

A partir de dilluns, s’intensificaran les pluges i la baixada de les temperatures.