Nevades

¿Quines zones de Catalunya poden arribar a temperatures sota zero?

Poblacions com Falset, Lleida, les Borges Blanques, Calaf, Manresa, Artesa de Segre, Tremp, Solsona o Igualada, podrien arribar als zero graus

¿Quines zones de Catalunya poden arribar a temperatures sota zero?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mínimes de -10 graus i màximes també inferiors al normal per a aquestes dates, a més de neu des de 600 metres, marcaran el temps aquest últim cap de setmana de febrer. A Catalunya estem sota avís, però en color groc, amb i per valors mínims d’entre -9 i -4 graus.

Notícies relacionades

Diumenge serà quan les temperatures més baixes arribin a Catalunya. Les poblacions que presenten més risc d’estar en temperatures sota zero són Falset, Lleida, les Borges Blanques, Calaf, Manresa, Artesa de Segre, Tremp, Solsona, Igualada, Cervera. Balaguer, Mollerussa, Moià, Vic, Ripoll, Berga, Solsona, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Ripoll, Puigcerdà, Sort, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert i Vielha.

Una alerta meteorològica que continuarà la setmana del 27 de febrer al 5 de març per la presència de la nova massa d’aire fred, amb precipitacions al terç nord peninsular i Balears, que podrien ser més intenses i persistents al nord-est peninsular, i que seran en forma de neu en cotes baixes.