Previsió meteorològica

Temps a Catalunya, avui, diumenge 25 de desembre del 2022: dia per sortir a l’aire lliure

Es manté l’estabilitat, el cel assolellat i poc ennuvolat i les temperatures suaus

  • L’Aemet prediu que passarem el Nadal amb màniga curta

  • El Meteocat vaticina el temps per al Nadal... amb sorpresa la setmana de la nit de Cap d’Any

  • ¿Què és l’‘efecte föhn’?

Temps a Catalunya, avui, diumenge 25 de desembre del 2022: dia per sortir a l’aire lliure

EPC

1
Es llegeix en minuts

Si ja pel que fa a la meteorologia la nit de Nadal ha resultat ser un dia excepcional, tant per l’anomalia de les dades com perquè ha permès passar la jornada a l’aire lliure sense gairebé abric, per a diumenge, 25 de desembre, es repeteix la situació.

És a dir, que a Catalunya disfrutarem d’un dia marcat pel domini del cel espaiós, o poc ennuvolat pel pas d’alguna franja de núvols alts i prims, i les temperatures suaus.

Independentment, fins a mig matí i novament a partir de la nit hi haurà estrats baixos a les comarques de Ponent i a l’interior de la vall de l’Ebre. A part, al llarg del dia també n’hi haurà en punts del litoral, més extensos a l’Empordà i al litoral sud sobretot fins a mig matí i a partir de la nit.

Notícies relacionades

La temperatura mínima serà similar a la de dissabte. Quant a la màxima, serà lleugerament més alta al litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. Els valors màxims més elevats es donaran al sector central del litoral i prelitoral, on la majoria es mouran entre els 19 i els 24 graus. En canvi, els valors més baixos seran a Ponent, on s'acostaran als 15 graus.

Per a dilluns, dia de Sant Esteve, el pronòstic és molt similar: cel gairebé completament espaiós i temperatures més pròpies d’una primavera en potència que dels últims dies de l’any.