Previsió meteorològica

Temps de Catalunya, avui, dimecres 30 de novembre de 2022: com un dia d’hivern

  • Mario Picazo anticipa què passarà al desembre

  • L’Aemet deixa clar si hem d’esperar una onada de fred

Temps de Catalunya, avui, dimecres 30 de novembre de 2022: com un dia d’hivern

MARTA LLUVICH / ACN

1
Es llegeix en minuts

El fred no afluixa a Catalunya aquest dimecres, 30 de novembre. Les temperatures continuen baixant, ja molt per sota del normal en aquest punt de la tardor. La boira en determinades zones i alguns moments de nuvolositat faran que el dia sembli clarament hivernal. A mesura que avanci la setmana, augmentarà la inestabilitat, tot i que la previsió per divendres ha millorat una mica.

El cel estarà serè en general, tot i que veurem diferents formacions de núvols a diverses zones de Catalunya. On es veurà un cel més ennuvolat serà al litoral i prelitoral central i sud. Són possibles alguns xàfecs en punts del nord de la Costa Daurada i de la costa central. Les quantitats caigudes no seran importants.

Les temperatures, especialment les mínimes, seran més baixes que dimarts. Es registraran gelades febles en zones profundes de la meitat nord.

Hi haurà bancs de boira o boirina al matí al nord de la depressió central.

Notícies relacionades

Hi podrà haver ratxes fortes de mestral a les Terres de l’Ebre.

El descens de les temperatures continuarà implacable la resta de la setmana. Entre divendres i dissabte una pertorbació provocarà l’increment de la nuvolositat i la possibilitat de pluja. El pronòstic per aquells dies encara és incert, per la qual cosa caldrà estar atents a possibles canvis en la predicció.