Huracà futur

Mario Picazo avisa sobre l’arribada de la tempesta tropical ‘Nicole’

  • El truc de Mario Picazo per saber si plou

Mario Picazo avisa sobre l’arribada de la tempesta tropical ‘Nicole’

EFE

1
Es llegeix en minuts

La tempesta tropical ‘Nicole’ està començant a inquietar els Estats Units. El cicló es dirigeix cap a les Bahames i hi ha moltes probabilitats que es converteixi en huracà i que arribi a velocitats sostingudes de 110 km/h.

Així ho preveu el meteoròleg espanyol Mario Picazo, que dona per fet que arribi com a huracà a la costa de Florida a primera hora de dijous.

El Centre Nacional d’Huracans (NHC) dels Estats Units, amb seu a Miami (Florida), va informar al seu butlletí de les 22.00 hores (2.00 GMT de dimecres) que ‘Nicole’ se situa a 150 milles (240 km) a l’est de l’illa de Gran Abaco i a 325 milles (525 km) a l’est de West Palm Beach, al nord de l’àrea metropolitana del sud de la Florida.

‘Nicole’ es mou cap a l’oest-sud-oest a prop de 10 milles per hora (17 km/h) i s’espera que mantingui aquesta direcció fins a principis de dimecres.

Es preveu que ‘Nicole’ es convertirà en un huracà aquest dimecres i que continuarà sent un huracà quan arribi a la costa est de Florida.

Notícies relacionades

Els vents amb força de tempesta tropical s’estenen cap enfora fins a 380 milles (610 km) des del centre i és probable que es produeixin inundacions sobtades i urbanes a través de la península de Florida dimecres i dijous.

Es possible que es formin tornados aïllats a Florida, a parts de l’est de Geòrgia i a l’est de Carolina del Sud, a partir de dimecres a la nit i fins divendres.

Temes:

Huracans