PREVISIÓ METEOROLÒGICA

El sol s'imposa el cap de setmana de carnaval

El bon temps es mantindrà almenys fins dimarts

prevision-domingo

prevision-domingo

1
Es llegeix en minuts

Les precipitacions que han afectat aquest matí el litoral català es retiraran i aquest cap de setmana es podrà disfrutar d'un temps assolellat i unes temperatures suaus, pràcticament primaverals, segons mostren les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC-Meteocat).

Les pluges més destacades fins a les 14.00 hores han correspost a Sabadell, amb 18 litres per metre quadrat, Terrassa (16) i Vacarisses i Vallirana (14).

Notícies relacionades

El cap de setmana començarà amb temperatures fresques, més baixes que divendres, però al llarg de la jornada els termòmetres pujaran clarament. El mateix passarà diumenge i encara més dilluns, quan s'esperen valors de fins a 20º als municipis més càlids de Catalunya (a Barcelona s'arribarà a 18º). A les comarques del litoral hi podria haver alguns núvols dissabte a la tarda i diumenge, però es descarta el risc de pluja.

La bonança meteorològica es prolongarà fins dimarts de carnaval, com a mínim, amb l'única novetat de l'aparició de boires a l'interior de Lleida.

Temes:

Carnaval