TALLADA DE CABELLS A L'ESTIL FRANCÈS

Rosalía sorprèn amb el seu nou serrell

L'artista s'afegeix als canvis de 'look' dels famosos en plena quarantena

zentauroepp51977417 spanish singer songwriter rosalia arrives for the 62nd annua200403123342

zentauroepp51977417 spanish singer songwriter rosalia arrives for the 62nd annua200403123342 / VALERIE MACON

3
Es llegeix en minuts

Rosalía ha sorprès a les xarxes socials amb el seu nou ‘look’, un serrell recte a l’estil ‘parisienne’ que l’artista s’ha tallat ella mateixa durant aquests dies de confinament a Miami, on es trobava a causa dels Premis Grammy quan la mesura es va imposar pel coronavirus.

Les èpoques de grans canvis van acompanyades, en moltes ocasions, de canvis externs. Aquests dies de quarantena en són la prova, ja que la població sembla dividir-se entre els que es rapen al zero i els que a cop de tisora retallen les seves melenes aprofitant al màxim, o bé es tallen el serrell, com és el cas de Rosalía

. «En aquesta situació límit m’ha agafat per la tisora i m’he tallat els cabells. La meva germana em va dir que no ho fes, però m’hi he llançat», va expressar la cantant al presentador Pablo Motos en una videotrucada en directe al seu programa des dels Estats Units, on passa aquests dies.

La intèrpret està passant el confinament a la casa del seu representant a Miami. Tot i que, no hi ha mal que per bé no vingui, ja que, com ha expressat a través d’Instagram, està aprofitant aquests dies per treballar a crear pròxims temes a l’estudi de què disposa el seu mànager.

A més de fer música, també s’ha atrevit a tallar-se un serrell, amb què ha sorprès a les xarxes socials. Una tallada de cabells que, des de fa uns quants mesos, es posiciona com una tendència entre les ‘it-girls’, a la qual s’han afegit des de supermodels com Mara Lafontan i Maya Stepper fins a l’empresària i bloguera Jeanne Damas.

‘Renovar-se o morir’

I és que, si hi ha una màxima en la vida de Rosalía, aquesta és ‘renovar-se o morir’, un principi que la vocalista aplica constantment en la seva evolució musical i estilística, sorprenent de forma constant amb les seves noves etapes sense renunciar a la seva pròpia essència.

¿Les seves últimes sorpreses? Ni més ni menys que tres en una setmana, en què, sense previ avís ha tret la seva nova cançó ‘Dolerme’, una balada romàntica que parla sobre la impossibilitat d’oblidar un amor passat. 

Rosalía anunciava aquesta cançó mitjançant una publicació d’Instagram composta per dues il·lustracions d’una dona amb cara trista, cabells i ungles llargues, ajaguda sobre un llit de llençols blancs, al costat d’una mascareta a terra. L’última de les imatges es tractava d’un text que presentava la cançó, i acompanyava el moviment #QuédateEnCasa.

«Molts estem en quarantena i molts hi estan deixant la pell fora de casa. Jo estic en quarantena i he perdut una mica la noció del temps, perquè vaig decidir que no hi pensaria massa i que posaria la meva energia i el meu cor a fer alguna cosa per als altres, a la meva manera», va escriure.

La segona de les sorpreses arribava tan sols un dia abans de llançar la cançó, en què confirmava els rumors de fans i seguidors que afirmaven que aquella il·lustració era clarament un retrat de l’artista. La catalana va fer una publicació en què, tot i que alguns dels detalls variaven respecte a la il·lustració, es podia establir clarament una analogia, ja que apareixia ajaguda de cap per avall sobre un llit de llençols blancs, amb una expressió trista.

I l’última de les sorpreses va arribar al cap de quatre dies, no només amb tisora en mà, sinó també lluint unes ungles curtes, allunyades de la manicura identificativa de la cantant, que sol ser en clau maxi i plena de motius i dibuixos.

Notícies relacionades

Rosalía sap que en el canvi està l’evolució, i durant aquests dies de confinament manté els seus fans bocabadats fent-ne gala. 

A més, aquest diumenge, l’estrella de Sant Esteve de Ses Rovires és la convidada a ‘Lo de Évole’ (La Sexta, a les 21.25 h). Entre altres coses, la catalana confessa a Jordi Évole com va sorgir ‘Dolerme’, la cançó que ha creat durant la quarantena i que s’ha convertit en tot un èxit. 

Temes:

Rosalía