relleu

Joan Pujol deixa la secretaria general de Foment després de 35 anys

David Tornos, l'actual director del departament Internacional, el relleva

jcarbo41421640 joan pujol181109162424

jcarbo41421640 joan pujol181109162424 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala

El secretari general de Foment, Joan Pujol, ha comunicat al president, Josep Sánchez Llibre i als vicepresidents la seva voluntat de retirar-se del càrrec, que ha ocupat al llarg dels últims 35 anys.

Sánchez Llibre ha agraït tots els anys de dedicació de Pujol a la institució i n’ha acceptat la decisió. Pujol ja havia manifestat a Sánchez Llibre el seu desig de deixar el lloc abans que aquest accedís a la presidència dilluns passat, segons fonts de l’organització.

El president de Foment proposarà a la junta directiva, en la reunió del 3 de desembre que ve, un relleu intern amb el nomenament de David Tornos, que actualment és el director del Departament d’Internacional de l’entitat.

Notícies relacionades

Joan Pujol Segarra va iniciar la seva responsabilitat com a secretari general de Foment del Treball el 1983. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, membre del Consell Econòmic i Social d’Espanya, del Comitè Executiu de l’Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, president del comitè de col·laboradors de la Universitat Ramon Llull i membre del Patronat de la Fundació Parc Científic de Barcelona.

David Tornos és actualment i des de fa dues dècades Director del Departament Internacional de Foment del Treball. És Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Dret Europeu per la Universitat Lliure de Brussel·les. És membre del Comitè Consultiu del CIDOB, de la Comissió de Relacions Internacionals de la CEOE, de la Comissió de la Unió Europea de la CEOE, del Grup d'Internacionalització d’ACCIÓN, del Fòrum per al Desenvolupament de les Empreses de les Regions Europees (Fodere).

Temes:

Patronal