Una vasectomia per a Bertín Osborne

Una vasectomia per a Bertín Osborne

FERRAN MONEGAL

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

T inc dubtes raonables sobre quina és la notícia més rellevant que ha donat la tele en aquests primers dies d’aquest juliol que acaba de començar. El rebuig del Tribunal Suprem al fet que s’apliqui l’amnistia a Puigdemont, Comín i Puig ha sigut portat en tots els informatius televisats.

Quasi totes les cadenes han posat el focus, i ressaltat, un paràgraf de la resolució del tribunal. El que assenyala que en la celebració del referèndum de l’1-O del 2017 el benefici personal i polític dels implicats és indubtable, perquè no van utilitzar el seu propi patrimoni, van utilitzar diners públics. També al TN vespre de TV3 s’ha ressaltat aquest paràgraf. No l’han amagat ni silenciat. L’única diferència de la Televisió de Catalunya respecte a les altres ha sigut la notorietat que han atorgat al lletrat Gonzalo Boye, tant als TN com al Més 324. ¡Ah! Donar visibilitat televisiva a l’advocat defensor és de gran utilitat. Incrusta en l’audiència el relat que convé a una part: que els encausats són àngels, i els jutges, diables.

Notícies relacionades

També ha sigut gran notícia que La 1 de TVE hagi aconseguit guanyar un mes, el mes de juny, després de 12 anys de no guanyar res. L’Eurocopa de futbol ha obrat el miracle. Se‘ls ha de felicitar. No obstant, els vaig advertir la setmana passada que vèncer esporàdicament un mes, gràcies al futbol i només pel futbol, és una cosa que aquesta gran televisió pública hauria molt seriosament de meditar.

Però des del meu particular punt de vista la notícia més colossal ha sigut la que ens van oferir ahir al matí a Espejo público (Antena 3 TV). Van reproduir una entrevista, en registre de veu, amb la celebrity fashion Carmen Lomana en què considera que a Bertín Osborne cal fer-li la vasectomia immediatament. Deia, en to de retret i enuig, que Bertín anomena "xavala" la dona que ha deixat embarassada, i que "no respecta res, ni dones ni nòvies". I va acabar: "Que no vagi per allà deixant dones embarassades. És tan fàcil com fer-se una vasectomia". ¡Ah! Dràstica solució la que exigeix Lomana. Que jo recordi, l’única vegada que he vist a la tele un famós explicant que s’havia vasectomitzat va ser a El hormiguero l’octubre del 2010. El cantant colombià Juanes va explicar amb tota naturalitat que va optar per la vasectomia per convenciment personal. No sabem si Bertín, arribat el cas, ho explicaria igual.