Aquesta NIT A LES 22.05

Desafiaments de ment i cos

‘Mental Masters’ s’estrena a Telecinco amb l’objectiu de posar famosos al límit físic mentre han de superar proves de coneixement.

Desafiaments de ment i cos

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta nit (22.05 hores) arriba a Telecinco el més difícil dels quiz-shows, el concurs que desafia els participants famosos de cada edició a encertar el nombre més elevat de respostes d’una bateria de preguntes, mentre Adda, un espectacular braç robòtic amb veu pròpia, els porta en una càpsula que es mou a l’aire a una gran velocitat, girant ràpidament i fins i tot posant-los de cap per avall en vertiginosos desplaçaments pel plató, rebent al mateix temps diversos estímuls visuals i sonors.

Vertigen, intel·ligència, concentració, agudesa visual, destresa, agilitat mental i humor se citen a Mental Masters, nou programa que la cadena produeix amb Warner Bros. ITVP Espanya i que proposa a les celebrities participar en una experiència mental i sensorial mai vista en televisió. El presenta Carlos Sobera. Santiago Segura, Leticia Dolera, Paco Tous, Kira Miró i  Rosa López seran els primers a enfrontar-se al desafiament.