L’atractiu guardaespatlles de Tamara Falcó

L’atractiu guardaespatlles de Tamara Falcó

FERRAN MONEGAL

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Rebombori en els ambients de la xafarderia televisiva. Tamara Falcó, marquesa de Griñón, ha comunicat a Martínez y Hermanos (Cuatro) que quan es va casar el 60% dels convidats no li van fer ni un trist regal de noces. Terrible. Home, això li passa a Tamara per convidar tanta criatura televisiva, que sempre van de dret al canapè i es posen a endrapar a dos queixos, però s’escaquegen del regalet.

Aquest assumpte, avaluat com a notícia, és d’interès molt reduït. Més interessant és el que Tamara va explicar sobre com li agradava un guardaespatlles que tenia quan era més joveneta. Pel que sembla era un bodyguard molt atractiu a qui Tamara anomenava Elvis, perquè es pentinava i es vestia com Elvis Presley. Va dir que li encantava molt, per exemple, com portava la pistola.

Notícies relacionades

¡Ahh! Aquest tema ha passat inadvertit. El tema dels guardaespatlles de les jovenetes de l’aristocràcia fina dona per a molta xafarderia televisiva. Quan Estefania de Mònaco es va enamorar del seu bodyguard Daniel Ducruet, es va disparar el consum televisiu. En canvi, l’estiu del 2022 Netflix va penjar una sèrie sobre Tamara titulada La marquesa i el resultat va ser anodí. Es van oblidar de contractar Elvis, el seu guardaespatlles favorit.

QUIM TORRA.– L’expresident Quim Torra ha aparegut a Més 324 (TV3) i Xavier Graset li ha preguntat què opina de la llei d’amnistia. Va contestar: "Soc crític amb el pacte que s’ha produït [...]. És una manera de ficar-nos en la Constitució espanyola". I va afegir esbossant un rictus trist: "Dins la Constitució no hi ha vida per a un independentista". Entenc el seu disgust. En la seva cosmogonia mental, l’autodeterminació per la via unilateral és l’únic camí possible. Però la seva advertència "dins la Constitució no hi ha vida" permet matisos. Torra va exercir el càrrec de president durant 28 mesos, va rebre una retribució anual de 122.400 euros fins a finals del 2021 i, d’aquí quatre anys, quan en compleixi 65, té dret a una pensió vitalícia de 92.000. També l’assisteix el dret que se’l doti d’oficina amb tres persones al seu servei, cotxe oficial, xòfer i servei d’escorta, com a la resta dels altres expresidents. ¡Ah! Malgrat que els legítims ideals i somiejos polítics de Torra encara no es compleixin, la seva vida dins la Constitució no sembla excessivament anguniosa.