aquesta nit a la 1

El comiat d’Ana Blanco

‘Informe semanal’ aborda la tragèdia de l’incendi de València i dos reportatges amb motiu dels dos anys de la guerra d’Ucraïna. 

El comiat d’Ana Blanco

RTVE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Blanco, una de les cares més emblemàtiques dels informatius de RTVE, s’acomiada avui dels espectadors, després d’acollir-se a la jubilació anticipada. La periodista, que ha estat al capdavant del Telediario durant més de tres dècades en gairebé totes les seves franges horàries, presenta Informe semanal (La 1, 21.20 hores) per última vegada.

Notícies relacionades

Des del setembre, Blanco, de 63 anys, ha sigut la cara visible del veterà Informe semanal, espai que a més va presentar entre el 2007 i el 2009, i a la tardor va ser a més al capdavant de la sèrie documental Todo cambia, que va analitzar el passat, present i futur de la societat espanyola. Blanco ha guanyat nombrosos premis en la seva carrera.

Aquesta nit, el programa començarà analitzant un assumpte de màxima actualitat: la tragèdia de l’incendi de València, i després abordarà els dos anys de guerra a Ucraïna amb dos reportatges: Ucrania: presente, pasado y futuro y Ucrania, la guerra insaciable.

Temes:

Ucraïna