El Benidorm Fest tria la cançó

Vuit candidats competeixen avui per guanyar la candidatura per representar Espanya en el festival d’Eurovisió en la gala del maig.

El Benidorm Fest tria la cançó

EL periódiCO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la tria de les semifinals de dimarts i de dijous, el Benidorm Fest escollirà avui (La 1, 22.30 hores) el representant espanyol per a Eurovisió 2024. Vuit artistes competiran per aconseguir la victòria i agafar el relleu de Blanca Paloma en la 68a edició del famós Festival de la Cançó, que se celebrarà a Malmö (Suècia) el mes de maig vinent.

Notícies relacionades

Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada tornaran a ser els amfitrions de la gala, que comptarà amb la mateixa mecànica de votació de les semifinals: un sistema mixt entre jurat professional (nacional i internacional), televot i jurat demoscòpic.

A l’escenari del Benidorm Fest hi haurà el grup Nebulossa, amb Zorra; Angy Fernández, amb Sé quién soy; Miss Caffeina, amb Bla bla bla; Sofía Coll i Here to Stay; Jorge González amb Caliente; St. Pedro, amb Dos extraños, cuarteto de cuerda; María Peláe i Remitente, i Almácor amb Brillos platino.