El nou duo del ‘D Corazón’

Jordi González acompanyarà Anne Igartiburu en la presentació de la nova versió del programa de crònica rosa (avui de 13.30 a 15.00 hores). 

El nou duo del ‘D Corazón’

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 27 anys en pantalla, La 1 avui fa un gir al seu programa de referència de crònica rosa, Corazón, i el transforma en D Corazón, una versió estesa i renovada (de 13.30 a 15.00 hores). L’altra gran novetat és que Anne Igartiburu ja no estarà sola al capdavant de l’espai, sinó acompanyada per Jordi González.

Notícies relacionades

El programa comptarà amb un important grup de col·laboradors que oferiran tota la informació i exclusives sobre les últimes notícies dels personatges del moment. Entre els fitxatges del renovat programa hi ha Carmen Lomana, Pelayo Díaz, Omar Suárez, Josemi Rodríguez Sieiro, Rosa Villacastín, Alba Carrillo i Susana Jurado, entre d’altres.

El programa modificarà, a més, el decorat i la línia gràfica. "Feia temps que donàvem voltes a la idea de tenir més directe el cap de setmana", ha explicat la directora d’Originals d’RTVE, Ana María Bordas, justificant el canvi de cara que han fet al programa.