A ballar amb els famosos

El concurs ‘Bailando con las estrellas’ arriba aquesta nit amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors i 13 celebritats. 

A ballar amb els famosos

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Telecinco posa a ballar els famosos amb l’estrena de Bailando con las estrellas (aquest dissabte, 22.00 hores). Tretze celebritats formen parella amb 15 ballarins professionals en l’adaptació espanyola del cèlebre Dancing with the Stars, amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors.

Notícies relacionades

Miguel Torres, Ágatha Ruiz de la Prada, Josie, Adrián Lastra, Sheila Casas, Mala Rodríguez, José Manuel Pinto, Elena Tablada, Bruno el mozo de Arousa, María Isabel, Jonan Wiergo, Athenea Pérez i Carlota Boza hauran de demostrar les seves habilitats a l’escenari.

El jurat està integrat per professionals de la dansa i l’espectacle com Blanca Li, Julia Gómez Cora i Gorka Márquez. S’hi afegeixen Antonia Dell’Atte, Boris Izaguirre i Cristóbal Soria. Cada concursant forma parella amb un mateix mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil en les diferents disciplines per a cada gala.