Plataforma de la CCMA

Andreu Buenafuente tornarà a TV-3 amb el programa ‘Vosaltres mateixos’

Andreu Buenafuente tornarà a TV-3 amb el programa ‘Vosaltres mateixos’

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Andreu Buenafuente estrenarà, la tardor vinent, un dels programes estrella i el primer contingut original de la nova plataforma de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Es tracta d’un ‘talk show’ d’entreteniment i humor, de periodicitat setmanal, titulat ‘Vosaltres mateixos’, amb les històries de persones no conegudes com a atractiu principal. 

Notícies relacionades

TV-3 ha iniciat una crida pública per fer arribar les vivències de persones que vulguin optar a ser protagonistes d’aquest nou espai, creat per TVC en col·laboració amb la productora El Terrat (The Mediapro Studio).

«Exercici de complicitat»

El conegut presentador de televisió defineix la proposta com «un programa fet per a la gent i amb la gent». A més, afegeix que després de 30 anys de carrera tenia ganes de parlar amb les persones que han seguit tot el que ha fet, com un «exercici de complicitat». «M’han vist créixer, hem passat crisi, pandèmies i diversos conflictes, però seguim aquí, encara tenim sentit de l’humor, ganes de riure, i això s’ha de celebrar», declara Buenafuente. També afirma que vol treure més suc a la improvisació «de la qual m’he tornat addicte» i destaca la importància d’utilitzar-la «jugada amb complicitat, respecte i conya».