Dret a vot

Terelu Campos denuncia el que li ha passat aquestes eleccions: «Estic indignada»

Terelu es pronuncia: ¿deixarà que Belén Ro visiti María Teresa Campos a casa seva?

La confessió de Terelu Campos: «A Sálvame em vaig enamorar dues vegades»

Ana Rosa celebra el fracàs de Podem en les eleccions municipals del 28M: «Són absolutament irrellevants»

Eleccions 28M | Possibles pactes i on ha guanyat el PP

Terelu Campos denuncia el que li ha passat aquestes eleccions: «Estic indignada»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les dades més alarmants que han deixat les eleccions municipals del 28 de maig ha sigut el percentatge de participació, que ha caigut un punt fins a un 63,91 %, i és aquest el tercer registre més baix de la història. Entre les persones que per unes raons o altres no han exercit el seu dret a vot hi ha la col·laboradora de ‘SálvameTerelu Campos, que ha denunciat a través de les xarxes socials la seva experiència de diumenge a les urnes: «Desgraciadament no he pogut votar perquè ‘algú’, ho deixaré allà, em va treure del meu empadronament sense jo saber-ho», ha publicat a Instagram.

La filla gran de María Teresa ha reconegut sentir-se «molt frustrada» pel seu cas particular, a més de «culpable» per no haver gestionat a temps el vot per correu de la seva mare.

Canvi d’empadronament

Notícies relacionades

Pel que sembla, la causa que Terelu Campos no hagi pogut votar en les eleccions del 28M ha sigut un canvi imprevist en el seu empadronament: «Algú, ho deixaré allà, em va treure del meu empadronament sense jo saber-ho, sobretot perquè qui ho va fer té el meu telèfon per comunicar-m’ho... M’he sentit molt frustrada perquè com us deia he mamat la meva responsabilitat social», ha escrit en un missatge del qual es dedueix que aquest tràmit ha sigut totalment consensuat.

Així doncs, de la mateixa manera que la col·laboradora de Mediaset reconeix la seva part de culpa que la seva mare no hagi pogut participar en la votació del diumenge, denuncia la seva situació particular després de 41 anys a Madrid i tota una vida votant, des de la majoria d’edat: «La meva mare em va inculcar el meu compromís com a ciutadana i el meu deure també», ha escrit en el mateix missatge.