A ‘El Hormiguero’

Arturo Valls i Pau Padilla la lien a la platja: l’incòmode moment davant les càmeres

  • ‘El hormiguero’: Pedri recorda la seva arribada al Barça i en què es va gastar el seu primer sou com a futbolista

  • El ‘retret’ que Pablo Motos li va fer a Esther Cañadas a ‘El hormiguero’

  • Pablo Alborán revela la seva «mania» per dormir bé fora de casa «El meu cap no para»

Arturo Valls i Pau Padilla la lien a la platja: l’incòmode moment davant les càmeres

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arturo Valls, presentador de Mask Singer’, ha acudit aquest dimecres a ‘El Hormiguero’, on ha concedit una entrevista a Pablo Motos. L’humorista valencià, de 48 anys, ha explicat una divertida anècdota que va viure a la platja de Zahara de los Atunes (Cadis) per culpa d’una companya de professió.

Notícies relacionades

El també actor ha reviscut com la seva parella va advertir des de l’aigua la presència de paparazis, per això ell va decidir actuar: «M’armo de valor, m’acosto i li dic ‘escolti, sisplau, ¿pots parar ja de fer fotos?’.Y em diu el tio, ‘¿Et pots apartar, que li estic fent fotos a Paz Padilla, sisplau?’», ha explicat, aclarint que la presentadora gaditana es trobava a escassos metres.

El presentador també ha explicat altres vivències com el seu pas com a màscara en la versió uruguaiana de l’exitós programa ‘Mask Singer’: «L’experiència que m’expliquen les màscares aquí la vaig viure jo en primera persona», ha assegurat. Així mateix, Valls ha explicat que en la seva visita al país llatinoamericà va descobrir que algunes cadenes nacionals emeten ‘¡Ahora caigo!’ i ‘Me resbala’, per això la seva figura és molt present a l’Uruguai. «Efectivament, allà em coneixien», ha reconegut.