Tipus de bellesa

Ariana Grande respon a les crítiques per la seva primesa

  • «El cos amb què has estat comparant el meu cos actual era la versió menys saludable de mi», explica

Ariana Grande respon a les crítiques per la seva primesa

Mike Blake / REUTERS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’haver rebut dures crítiques sobre el seu aspecte físic, Ariana Grande va compartir un vídeo a les seves xarxes socials on aborda el debat que ha provocat la seva primesa.

La cantant i actriu de 29 anys que ha estat treballant en la pel·lícula del musical ’Wicked’ durant els últims sis mesos, va cridar l’atenció pel seu renovat aspecte en unes fotos que van sorgir la setmana passada i que van preocupar els seus seguidors.

Arran dels comentaris que va rebre, Ariana es va veure en l’obligació de parlar del tema a través del seu compte oficial de TikTok on es va gravar parlant a càmera, amb la cara neta i a casa seva.

«No faig això sovint. No m’agrada. No soc bona en això però només volia abordar les seves preocupacions sobre el meu cos i parlar una mica sobre el que significa ser una persona amb un cos i ser vista i que se li presti tanta atenció», va començar la cantant.

«Crec que hauríem de ser més amables i menys còmodes al comentar sobre els cossos de les persones, passi el que passi. Si creus que estàs dient una cosa bona o ben intencionada, el que sigui, saludable o no saludable, gran o petita, això o allò, sexi o no sexi... realment hauríem de treballar per no fer-ho tant», va recomanar.

«Hi ha maneres de felicitar algú o d’ignorar una cosa que veus que no t’agrada. Crec que ens hauríem d’ajudar mútuament a treballar per estar més segurs i mantenir-nos més segurs», va continuar Ariana.

«Però també vull dir: u, hi ha molts tipus diferents de bellesa. Hi ha moltes maneres diferents de lluir saludable i bonica. Personalment, per a mi, el cos amb què has estat comparant el meu cos actual era la versió menys saludable de mi. Prenia molts antidepressius, bevia alcohol, menjava malament i estava en el punt més baix de la meva vida quan em veia de la manera que vostès consideren saludable. I sé que no hauria d’haver d’explicar això, però sento que, potser, d’obrir-me alguna cosa bona en podria sortir. Això és el primer, saludable pot veure’s diferent», va aclarir la jove que va ser parella del finat raper Mac Miller.

Notícies relacionades

«La segona cosa és que mai saps pel que està passant algú, així que fins i tot si parles des d’un lloc amorós o carinyós, aquesta persona probablement estigui treballant en això o tingui un sistema de suport amb el qual estigui treballant. Mai se sap, així que siguin amables amb els altres i amb vostès mateixos», va advertir.

«I en tercer lloc, només volia estendre una mica d’amor i dir-los que són bonics sense importar en quina fase es trobin. Per cert, no estic utilitzant pestanyes ni perfilador en aquest moment, aquesta és la meva cara, aquests són els meus ulls, així que no s’espantin per això, sisplau, Déu meu», va aclarir, respecte al seu aspecte en el vídeo.