Televisió

Roberto ha confessat a la seva soltera de ‘First Dates’: «Jo m’ho perdo, suques 15 cops al dia»

Els dos solters han confessat ser molt actius

La cita d’avui ha ajuntat la Nerea, de 19 anys, i el Roberto, de 21

Roberto ha confessat a la seva soltera de ‘First Dates’: «Jo m’ho perdo, suques 15 cops al dia»

Mediaset

1
Es llegeix en minuts

First Dates’ sol deixar-nos moments ben peculiars i estranys, almenys en certes ocasions. Tot i que l’objectiu del programa és que els participants trobin l’amor, no sempre es compleix. En el programa d’aquest dimarts, el format ha ajuntat dos solters: La Nerea, de 19 anys, i el Roberto, de 21.

Al principi de la cita, la Nerea li ha preguntat d’on és ell, a la qual cosa ha respost que és granadí. La Nerea li ha explicat que ella és de Ronda, però que ara viu a Fuengirola. El Roberto ha assegurat que «de mapes estic més perdut...», i ho ha reflectit, ja que es pensava que Fuengirola era a Granada. Ella s’ha sorprès: «Jo no sé gaire geografia, però carinyo, ubica’t»

Al Roberto no li ha acabat d’agradar la Nerea, i és que ha comentat que malgrat ser una noia riallera, li ha d’entrar per la vista «i no m’entra, per molt que tingui per dins». 

Notícies relacionades

Al llarg de la cita han parlat de diversos temes, fins que han arribat al tema del sexe. Els dos han confessat ser molt actius i han fet broma amb fer-ho més de deu vegades al dia, fins i tot quinze o vint. La Nerea ha assegurat ser-ne una «viciada» i ell ha confessat que és igual i que sorprèn molt al llit: «Soc un esquirol, un depredador, jo tinc facilitat per tot»

Gairebé al final de la cita, la Nerea ha posat l’antifaç al Roberto i s’han fet un petó. Malgrat això, en la decisió final, el jove ha confessat que li havia cridat l’atenció «però venia buscant una altra cosa». Ella, ofesa, li ha respost un un «tu t’ho perds», cosa que ell ha afirmat: «Jo m’ho perdo, suques 15 cops al dia i jo m’ho perdré»