A La Sexta

¿Quan s’estrena la nova temporada de ‘Lo de Évole’? Dia i hora

¿Quan s’estrena la nova temporada de ‘Lo de Évole’? Dia i hora

Kike Rincón / EPC

1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole afronta la quarta temporada del que, sens dubte, és el seu programa més personal, i per això es titula amb l’explícit ‘Lo de Évole’.

Per aquesta nova tanda d’entrevistes a personatges rellevants del panorama nacional comptarà amb l’exfigura de Vox Macarena Olona, la cantant María del Monte, l’exporter i entrenador de futbol Juan Carlos Unzué o la periodista i escriptora Maruja Torres

Quan s’emet

El primer programa de la quarta temporada estarà protagonitzat per uns vells coneguts d’Évole, veïns del seu barri d’infància –Sant Idelfons a Cornellà de Llobregat–, com és el duo musical format per David i José Manuel Muñoz, més coneguts com Estopa.

Notícies relacionades

Tots dos acompanyaran Jordi Évole en una aventura de ‘carretera i manta’ recorrent el desert dels Monegros, conduint un Ford Escort i entaulant una conversa amb què intentaran traslladar l’esperit que es respira quan queden per sopar o prendre alguna cosa.

La seva estrena està prevista per aldiumenge vinent, 12 de febrer,i s’emetrà com en anteriors temporades, en horari de ‘prime time’, a les 21.25.