La Sexta

¿Qui seran els convidats de la nova temporada de ‘Lo de Évole’?

¿Qui seran els convidats de la nova temporada de ‘Lo de Évole’?

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Évole torna a la seva casa, La Sexta, per presentar una nova tanda d’episodis, la quarta ja, del seu programa televisiu més personal: ‘Lo de Évole’.

El programa d’entrevistes s’estrenarà diumenge, 12 de febrer, a les 21.25 hores i comptarà amb una sucosa plantilla de convidats que es prestaran a respondre les preguntes del presentador català.

Cantants, periodistes, porters i figures polítiques donaran forma al grup convidats amb què comptarà el programa de La Sexta que, com en anteriors temporades, s’emetrà en horari de ‘prime time’: a les 21.25 h.

Els convidats

En la primera entrega d’aquesta quarta tanda d’episodis, el periodista de La Sexta protagonitzarà una particular «road movie», tal com va explicar en la ‘premier’ de dimarts passat en un ple cine Aribau de Barcelona, amb uns particulars veïns seus: el duo de música Estopa.

David i José Manuel Muñoz acompanyaran Évole en una aventura de ‘carretera i manta’ recorrent el desert dels Monegros, conduint un Ford Escort i entaulant una conversa amb què intentaran traslladar l’esperit que es respira quan queden per sopar o prendre alguna cosa.

Notícies relacionades

Però no només el duo musical de Cornellà mostrarà les seves interioritats en l’espai televisiu. Un altre dels moments àlgids de la temporada el trobarem amb la molt esperada entrevista a Macarena Olona, una de les cares més conegudes del partit d’ultra dreta VOX que no deixarà canya dreta en el seu pas pel programa, segons explica el presentador que ha avançat el que pot portar les seves confessions en el programa de La Sexta:  «Si creus que fins ara li ha fet mal a Vox, després d’aquest diumenge no, el següent, pots multiplicar les teves impressions».

Un altre dels plats forts, el tindrem amb la xerrada que Jordi Évole mantindrà amb la cançonetista María del Monte, en una conversa que alternarà els seus èxits professionals amb el seu posicionament com a icona gai; l’exporter i entrenador de futbol Juan Carlos Unzué, que explicarà com afronta l’ELA, la malaltia neurodegenerativa que pateix; o la sempre irreverent periodista i escriptora Maruja Torres