Escàndol en l’òpera

‘Salvados’ dona veu a les dones que denuncien per assetjament de Plácido Domingo

El programa de Gonzo torna a La Sexta aquest diumenge després de l’aturada nadalenca

‘Salvados’ dona veu a les dones que denuncien per assetjament de Plácido Domingo
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les denúncies d’assetjament contra Plácido Domingo tornaran a sortir a la palestra. Serà aquest diumenge 15 de gener, en la tornada a La Sexta de ‘Salvados’, que torna a la cadena després de la seva aturada nadalenca, gairebé un mes després de la seva última emissió. Gonzo parlarà amb algunes de les dones que acusen al famós tenor.

Notícies relacionades

«¿Creus que a vosaltres, les dones que heu fet pública les vostres acusacions cap a Plácido, se us ha qüestionat més que a ell?», els pregunta el presentador a les denunciants en el vídeo promocional del programa. «És clar que sí, ¿com t’atreveixes a posar en dubte la paraula d’un Déu?», afirma la soprano uruguaiana Luz del Alba Rubio al·ludint al poder que exercia el cantant d’òpera. «Ell era el cap», s’escolta dir a una altra d’elles en anglès.

La influència del cantant

«Ell és Plácido Domingo i tu no ets ningú», assenyala una altra de les dones, coincidint així totes que el tenor s’aprofitava de la seva enorme influència. En el programa també participarà la periodista María Ramírez.