Mala experiència

Així està ara el Magalia després del pas de ‘Pesadilla en la cocina’: «És per no tornar a aparèixer-hi»

«Als 10 minuts de no ser atesa, me’n vaig anar», lamenta una clienta

Així està ara el Magalia després del pas de ‘Pesadilla en la cocina’: «És per no tornar a aparèixer-hi»

Atresmedia

2
Es llegeix en minuts

El treball d’Alberto Chicote no sempre funciona. Tot i que l’equip de ‘Pesadilla en la cocina’, amb el popular xef al capdavant, posa tota la carn a la graella per intentar reflotar els negocis hotelers que els demanen ajuda, no sempre es compleixen els desitjos. Prova d’això és el que ha passat amb el Magalia, a Fuenlabrada, l’últim repte del xef que, a jutjar per l’opinió dels seus últims clients, ha sigut fallit: «És una decepció; per no tornar a aparèixer-hi».

El Magalia és un local que es troba a Fuenlabrada. Segons les crítiques dels últims comensals, el pas de l’equip de Chicote no ha fet efecte. Els clients es queixen especialment de la mala atenció i d’un menjar pobre. «Una mica de decepció al comprovar que no havien aconseguit mantenir els plats d’Alberto Chicote ni una setmana. Tot i que serveixen abundant menjar, li falta presentació i gust. L’atenció no és dolenta, però el servei és bastant irregular. No sabien res de la nostra reserva per a cinc, van haver de muntar una taula enmig de la terrassa, ens van dir que la carta era una altra quan ja ens havien pres nota i ens van fer esperar massa. Un lloc que podria oferir molt més amb una bona direcció», es queixava un usuari.

«Per tirar-se-les a la cara»

«Hi he anat dues vegades. La primera vegada, per prendre un refresc i un sandvitx mixt vaig haver d’esperar més de 30 minuts quan a la terrassa hi havia només dues taules ocupades. No li vaig donar importància perquè un mal dia el pot tenir qualsevol. Però en la següent visita vaig entrar directament a la barra, vaig dir bon dia i ningú del personal em va respondre, malgrat mirar-me a la cara. Després de 10 minuts de no ser atesa, directament vaig marxar», va lamentar una altra.

«Vam estar en família i vam demanar diverses racions: ous trencats amb xistorra (els van portar amb pernil); sípia a la planxa (petita ració i lamentable cocció); orella a la planxa i braó de porc (la millor). La tapa de rebuda, unes migas (o una cosa semblant) que eren pa fregit buit, sense gust i empastifat en pebre vermell. Per tirar-se-les a la cara. En fi, vam haver de demanar que ens canviessin el vi blanc perquè al tastar-lo era caldo calent... Igual que la cervesa amb llimona, que semblava que l’haguessin tret de l’infern de tan calenta com estava i sense cap mirament al tirar la canya (sense espuma). L’estocada van ser 64,10 euros. Després que Chicote hi hagués gravat el seu programa, moltes bombetes nocturnes i molt projecte de jardí tropical que es queden en això, un projecte..... Per no tornar a aparèixer-hi».Restaurants a la deriva

Notícies relacionades

Per no tornar a aparèixer-hi».Restaurants a la deriva‘Pesadilla en la cocina’ és un programa en què el xef Alberto Chicote ajuda els amos de negocis hotelers a optimitzar la seva gestió. A més, l’equip del programa també sol realitzar reformes als locals per donar-los un nou aspecte. La intenció és portar a bon port restaurants que es trobaven a la deriva.

‘Pesadilla en la cocina’ es va estrenar el 2012. Per ara se n’han emès set temporades completes. Després d’un impàs d’una mica més de dos anys, La Sexta acaba d’estrenar la vuitena temporada del programa, que comptarà amb deu episodis.