Celebritats

Això és el que fa Belén Esteban durant la pausa de publicitat de ‘Sálvame’

‘La princesa del poble’ intenta demostrar que està totalment recuperada de la seva ruptura de tíbia i peroné de fa un any

  • Belén Esteban entra a ‘Sálvame’ després de la seva operació i s’ensorra: «Se m’ha parat la vida»

Això és el que fa Belén Esteban durant la pausa de publicitat de ‘Sálvame’
2
Es llegeix en minuts

Belén Esteban continua recuperant-se de l’operació a què va haver de sotmetre’s fa un any, després de la ruptura de tíbia i peroné que va patir a ‘Sálvame’. Però la coneguda com a ‘princesa del poble’ sembla totalment recuperada de la lesió, segons el que un dels seus companys, el periodista Sergi Ferrer, ha revelat sobre el que fa durant la publicitat.

El dia 3 passat, el periodista de Mediaset va publicar en el seu Instagram un vídeo d’Esteban a sobre d’un patinet elèctric en una de les pauses del programa. Una acció que alguns dels seus seguidors han qualificat de perillosa, després d’haver passat per quiròfan després d’una caiguda a ‘Sálvame’.

L’explicació a aquesta gesta és que una coneguda marca d’aparells de mobilitat elèctrica ha elegit la madrilenya per ser la imatge promocional d’un dels seus patinets. Per això s’ha gravat l’Esteban manejant l’aparell dins de les instal·lacions de Telecinco.

En la descripció de la publicació, el periodista i company de Belén Esteban presumeix de la tècnica de la ‘princesa del poble’ amb el patinet, tot i que confessa que la gravació no ha sigut tasca fàcil:

«El que ens va costar a @belenestebanmenendez i a mi gravar la promo del patinet de @cecotec. De fet, no en va valer cap de les 3. ¡Com es pot veure la meva amiga és una experta en la conducció de patinets! ¿Qui va dir por?», explica Sergi Ferrer.

En les imatges es poden veure tres preses de la popular col·laboradora mirant de conduir alguns metres i dient el nom de la marca del patinet.

En la primera, la protagonista està a punt de conduir el patinet i Ferrer l’anima amb un «vinga Belén», tot i que ensopega i tot queda en una presa falsa.

En la segona, i entre rialles, el seu company li recomana dir «Mireu quin regal més maco», tot i que sembla que una rialla en els últims compassos de la frase fan que la presa tampoc sigui vàlida per a la promoció.

Notícies relacionades

Finalment, a la tercera presa s’opta per dir la frase de la promoció abans de conduir el patinet, i repeteix l’última frase ara més clarament. Una vegada a sobre el patinet no sembla mantenir gaire l’equilibri, per la qual cosa també acaba perdent l’equilibri.

El que queda clar és que Belén Esteban no perd el temps durant les pauses de publicitat i continua treballant. Fins i tot quan pot suposar tot un repte.