Estrena aquest dijous

‘Tamara Falcó: la marquesa’ arriba a Netflix amb les ‘escenes de matrimoni’ de la filla d’Isabel Preysler

El ‘reality’ mostra els preparatius de l’aristòcrata per obrir un restaurant i la seva visita al Papa

‘Tamara Falcó: la marquesa’ arriba a Netflix amb les ‘escenes de matrimoni’ de la filla d’Isabel Preysler

NETFLIX

3
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Des que va néixer ja fa 40 anys, Tamara Falcó està acostumada a la premsa rosa. Com a filla de la reina de cors, Isabel Preysler, i el marquès de Griñón, la seva vida sempre ha despertat l’interès de les revistes de la coloraina, i ella s’ha deixat estimar: va accedir a participar en un ‘docureality’ del canal Cosmo, ‘We love Tamara’; va entrar a ‘Masterchef celebrity 4’ com una concursant per qui ningú donava res i va acabar aconseguint la victòria; va presentar el seu propi programa gastronòmic a TVE-1, ‘Cocina al punto con Peña y Tamara’; va publicar el llibre ‘Las recetas de casa de mi madre’, i fa un temps que col·labora en un dels xous amb més audiència de la tele espanyola, ‘El hormiguero’, on setmana a setmana revoluciona les xarxes amb la seva perspectiva de la vida.

L’empresària, ‘influencer’ i d’un temps ençà també xef (Cordon Bleu, com explica ella) protagonitza ara un altre ‘reality’ a Netflix, ‘Tamara Falcó: la marquesa’, que la plataforma estrena aquest dijous 4 d’agost. La podrem veure en el seu dia a dia envoltada del seu glamurós i adinerat entorn, acompanyada dels qui més la coneixen: la seva germana Ana Boyer; la seva mare; la parella d’aquesta, el ‘tito’ Mario Vargas Llosa; el seu nòvio, Iñigo Onieva, i íntims com Juan Avellaneda i Boris Izaguirre. «Veia complicadíssim que la meva família i els meus amics sortissin al ‘reality’. El que passa és que després, com que m’estimen i ja estava ficada en aquest merder, van decidir participar-hi», confessa la protagonista a EL PERIÓDICO.

De l’equip de ‘Soy Georgina’

El punt de partida del programa, desenvolupat pel mateix equip de ‘Soy Georgina’, són els preparatius per a l’obertura del seu propi restaurant, El Rincón, ubicat en un palau heretat després de la mort del seu pare. No només queden reflectides les vicissituds per tirar endavant el projecte, sinó també com es pren la família aquesta nova aventura empresarial de la recent marquesa. Sobretot, Isabel Preysler, una opinió que Tamara sempre té molt en compte.

«Ella és la persona que més es preocupa per mi, un suport fonamental en la meva vida», recalca. «La mostra està en aquest programa. Ella no hauria participat en cap projecte d’aquesta envergadura si no arriba a ser perquè l’hi he demanat jo. I això és superbonic per part seva», afegeix l’aristòcrata, a qui no li fa perdre el son les crítiques que pugui rebre mostrant les seves intimitats. «No puc viure pendent de les crítiques, així que em preocupen justet», afirma.

Visita al Papa

Notícies relacionades

La celebració de la festa del seu 40è aniversari i un viatge a la Setmana de la Moda de Nova York, on se cita amb Carolina Herrera i la seva filla, són altres eixos argumentals del ‘reality’, compost de sis episodis. Però si cal destacar un ‘gran moment’ és la seva visita a Roma per ser rebuda pel Papa coneixent la devoció que sent Tamara pel cristianisme, que li va fer plantejar-se uns anys enrere fer-se monja. «L’important és trobar el teu lloc. Si el meu l’hagués trobat allà, si aquest hagués sigut el pla, hauria sigut feliç sent religiosa», confessa ara, amb una relació consolidada amb l’empresari Iñigo Onieva, amb qui protagonitza al ‘reality’ de Netflix alguna seqüència que valdria per a ‘Escenas de matrimonio’.

Per això no dubta a assegurar que ha tingut moments en què preferia quedar-se resant el rosari que anar-se’n de festa. I ho justifica rient: «Després d’una festa et quedes una bona ressaca i, després de resar el rosari, et quedes una bona sensació». Amén.