Rosa López reconeix que un grup de fans l’ajuda econòmicament a través de Facebook

Rosa López reconeix que un grup de fans l’ajuda econòmicament a través de Facebook
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Corren mals temps per als cantants i Rosa López, guanyadora de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió del 2002, no n’és una excepció. L’artista de l’‘Europe’s living a celebration’ està a punt de llançar el seu nou disc «Si no te vuelvo a ver», i ho fa com a artista independent, sense el paraigua de cap discogràfica, segons ha comentat durant una entrevista amb el portal televisiu Fórmula TV.

Notícies relacionades

En aquesta entrevista, la granadina parla del gran recolzament que rep per part del seu club de fans. «Són allà sempre i han fet que tingui una promoció tremenda», assegura. A més, confessa sense rubor que l’«ajuden a ser artista independent, perquè no hi ha feina»: «Tinc una comunitat a Facebook privada on hi ha gent que paga 4,99 euros, que sembla que no, però a mi això m’ajuda moltíssim, perquè no hi ha feina, no hi ha concerts...», assegura.

«A mi no m’agrada parlar de diners, m’agrada parlar de valors [...] però és veritat que les factures cal pagar-les... tots», ha explicat.

Temes:

Rosa López