Drama romàntic

Nova estrena un nou culebró turc: ‘La hija del embajador’

La sèrie, protagonitzada per Engin Akyürek (‘Fatmagül’), s’emet dissabte, 29, a les 22.00 hores

L’exitosa ficció gira entorn d’un amor incondicional, la traïció i els sentiments enfrontats

Nova estrena un nou culebró turc: ‘La hija del embajador’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nova, la cadena d’Atresmedia que va iniciar la febre pels culebrons turcs a Espanya amb ‘Fatmagül’, estrena aquest dissabte, 29, en ‘prime time’ (22.00) ‘La hija del embajador’, una sèrie protagonitzada per l’actor que va donar vida en aquella a l’inoblidable Kerim, Engin Akyürek, juntament amb l’actriu Neslihan Atagü. En la ficció, que ve a engrossir el catàleg d’èxits procedents de Turquia d’Atresmedia (a Antena 3 triomfa actualment ‘Infiel’), interpreten la parella d’aquesta història plena d’amor incondicional, traïció i sentiments enfrontats

Notícies relacionades

Sancar és el fill d’un pobre llenyataire i Nare, la d’un ambaixador. Pertanyen a dos mons molt diferents. Mentre creixien, ell anava aprenent sobre el món de la jove, i ella, sobre el seu país. Només es veien dos dies a l’any, però la resta no deixaven de pensar l’un en l’altre. Malgrat que sabien que el seu amor era impossible.

Un dia decideixen fugir junts, però Nare desapareix. I no torna fins que Sancar, convertit en un home molt ric, està a punt de casar-se amb una altra dona. Ella ara és una guerrera amazona que té un fill, pel qual viu completament bolcada. Un succés tràgic els farà trobar-se i haver de prendre una difícil decisió.  ¿Què fer quan el teu gran amor reapareix just en el pitjor moment de la teva vida?

Temes:

Sèries Turquia