Per a Paramount+

Iván Sánchez i José Pastor seran Miguel Bosé en la seva sèrie autobiogràfica

El treball repassarà la vida del cantant des de finals dels anys 70 fins a l’actualitat

Iván Sánchez i José Pastor seran Miguel Bosé en la seva sèrie autobiogràfica
2
Es llegeix en minuts

Miguel Bosé ja té rostre per a la sèrie de televisió que narrarà la seva vida. Els actors Iván Sánchez (concursant de l’última temporada de ‘MasterChef celebrity’) i José Pastor seran els encarregats d’interpretar el cantant en les seves diferents etapes vitals, segons ha confirmat Paramount+, la plataforma que l’emetrà.

La sèrie, que de moment constarà d’una temporada de sis episodis, repassarà la trajectòria de Bosé des de finals dels 70 fins a l’actualitat i compta amb la col·laboració del mateix cantant, que va publicar recentment el seu llibre autobiogràfic, ‘El hijo del Capitán Trueno’.

‘Bosé’ retratarà la «increïble vida» d’un artista «amb una personalitat única i molt reconeixible» i revelarà «les històries darrere de la inspiració, composició i gravació d’algunes de les seves obres més icòniques i com aquest èxit va impactar en la seva vida personal», ha avançat Paramount+.

«Secrets desconeguts»

La producció revelarà, a més, «secrets desconeguts», oferirà «una mirada a l’interior del seu cercle d’amics i demostrarà l’extraordinària relació entre Miguel i els seus pares», ha afegit.

Aquesta plataforma anuncia que Iván Sánchez i José Pastor s’uniran a l’elenc i interpretaran Miguel Bosé en el ‘biopic’ que ja ha començat a rodar-se a Espanya. És una sèrie original de Paramount+ internacional, produïda per VIS en col·laboració amb Shine Iberia (Banijay Iberia), Elefantec Global i Legacy Rock.

S’estrenarà a Paramount+ als països on està present aquesta plataforma. A Espanya, Viacom va anunciar l’agost passat la posada en marxa a partir del 2022 d’una plataforma conjunta amb Comcast anomenada SkyShowtime que inclourà contingut de Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures i Nickelodeon.

El projecte de sèrie sobre la vida de Bosé es va donar a conèixer fa un any i al principi s’havia de desenvolupar en col·laboració amb Movistar+, però finalment ha sigut Paramount+ l’aliat per a la distribució.

Negacionista

Notícies relacionades

Malgrat que la seva figura ha estat envoltada de polèmica per les seves qüestionables posicions sobre el coronavirus, Miguel Bosé és una de les figures més destacades del pop espanyol de les últimes dècades. Ha venut més de 30 milions de discos, compta amb més de 70 èxits que han sigut número u a Europa i Amèrica i l’Acadèmia Llatina de la Gravació el va distingir el 2013 amb el seu premi honorífic Person of the Year.

Fill del torero Luis Miguel Dominguín i de l’actriu italiana Lucía Bosé, també té una carrera com a actor en què destaca el paper que va fer per a ‘Tacones lejanos’ (1991), de Pedro Almodóvar. En la seva infància va estar envoltat per personalitats artístiques com Picasso, Visconti, Dalí o Ava Gardner, entre d’altres.