Tu i jo som tres

Crítica de Monegal: Venjança: «¡Fes-los fotos i treu-los lletjos i grassos!»

Crítica de Monegal: Venjança: «¡Fes-los fotos i treu-los lletjos i grassos!»
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Aquest cap de setmana la cadena Tele 5 ha sigut entretinguda (‘Sálvame’, ‘Viva la vida’, ‘Sábado Deluxe’) muntant una guerra fratricida entre les filles de la senyora Campos, o sigui, Carmen i Terelu. Ens deien en el ‘Deluxe’: «¡El clan de les Campos està sumit en una lluita descarnada!».

I sobre un rètol que advertia: «¡Terelu llança la bomba atòmica contra la seva germana!» van posar uns sacs terrers embolicats en filferros espinosos, escenificant una trinxera després de la qual parapetar-se. Home, hem de comprendre les filles de la senyora Campos. S’han adonat que això d’escorxar la família i sembrar el plató de vísceres –el cas de Kiko amb la seva mare la Pantoja, el cas de Rocío Carrasco amb tota la seva parentela filla inclosa, etc.– aquest tipus de carnisseries Tele 5 les paga molt bé. I clar, s’acosta Nadal, s’acosten despeses, i un bon xoc, germana contra germana, a Mediaset te la retribueixen fabulosament. Però hi ha hagut també un altre ingredient a les seves graelles que mereix una atenció especial. Per imaginatiu. Per enginyós. I sobretot per ser una perfecta estratègia de venjança. Em refereixo a la ‘celebrity’ Mar Flores. Tele 5 ens ha explicat el que ha descobert sobre ella.

Notícies relacionades

Resulta que aquesta bonica dama té un nòvio mexicà, un empresari molt acabalat, però s’ha assabentat de sobte que aquest ric ‘pollastre’ té d’altres tantes senyores, escampades pel món, esperant-lo. ¡Ahh! I aquí ve la ‘vendetta’. L’escarment. La perfecta estratègia de venjança que Mar Flores ha posat en pràctica. Ha contractat un acreditat paparazzi, nom en clau ‘Miami’, i li ha dit: «Aquí t’envio on serà el mexicà en les pròximes setmanes. Vas i l’enxampes. Li vas fent fotos amb les seves amants. El que més m’interessa és que els treguis lletjos, grassos, tan lletjos com puguis. ¡Utilitza el Photoshop!».

I T-5 ens va ensenyar les instruccions, els missatges telefònics, que li enviava al paparazzi Miami’. ¡Ah! Quin pla més perfecte el d’aquesta dama. Fer fotos al mexicà, i a base de Photoshop, que aparegui vell, gras, decrèpit, i les seves amants igual, com unes pelleringues. No conclou aquí l’escarment. «Ens repartirem entre tu i jo el percentatge» diu l’últim missatge al paparazzi. O sigui, vendrem les fotos ¡i ens embutxacarem una pasta! ¡Ah! Em descobreixo. Venjança i negoci formen una combinació insuperable.

Temes:

Terelu Campos