Dues estrenes

El Super3 dedica les tardes dels dijous a la ciència més divertida

El canal infantil de TVC estrena ‘Efecte wow’, amb Dani Jiménez, i ‘Bricociència’, amb Steve Spangler

El Super3 dedica les tardes dels dijous a la ciència més divertida

TVC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Super3 dedica les tardes dels dijous a treure el costat més amè i divertit de la ciència amb l’estrena aquest 16 de setembre de dos programes dedicats als més petits de la casa i capitanejats per dos divulgadors experts en el públic infantil i juvenil: ‘Efecte wow’ (20.15 hores), amb el físic català Dani Jiménez, i ‘Bricociència’ (20.25), amb el nord-americà Steve Spangler.

Notícies relacionades

El primer fa el salt a la petita pantalla amb nous episodis després d’haver-se emès a les plataformes digitals de TVC, a Youtube i Instagram. En cadascun dels seus experiments, Jiménez i el seu equip (Bet, Jordi i Pat) protagonitzen reptes extrems portant la ciència al límit: des de ficar dins d’un globus gegant el grup Els Catarres a dormir despullats en un iglú. En l’edició d’aquesta setmana, convencen al grup Buhos per muntar una dutxa exprés barrejant 200 litres de nitrogen líquid, 100 litres d’aigua i 25 litres de sabó.

Després és el torn del divulgador Steve Spangler amb ‘Bricociència’, convertit en una estrella de Youtube amb els seus reptes científics plantejats amb materials d’ús comú. El primer programa explorarà la pressió de l’aire amb diversos experiments: envasant una nena al buit, posant un vas ple d’aigua de cap per avall sense que en caigui ni una gota i fent explotar una llauna de refresc sense tocar-la.

Temes:

Super 3