Relleus

Oriol Nolis, nou director d’RTVE-Catalunya

El periodista havia sigut presentador del ‘Telediario’ de TVE i d’‘El debate de La 1’

oriol-nolis

oriol-nolis

1
Es llegeix en minuts

Oriol Nolis Curull ha sigut nomenat nou director del centre de producció d’RTVE a Catalunya. Llicenciat en Dret i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra, ha treballat en premsa, ràdio i televisió i, des del 2005, ha desenvolupat múltiples responsabilitats a RTVE, tant a Sant Cugat del Vallès com a Torrespaña, com la de presentador del ‘Telediario’.

Nascut a Barcelona el 1978, Nolis va començar la seva carrera com a reporter del programa ‘Catalunya avui’ (2005) i després ha estat al capdavant de tots els informatius territorials d’RTVE Catalunya (migdia, vespre i cap de setmana). Durant la temporada 2010-2011 va ser presentador del Canal 24 Horas i, entre el 2013-2014 i el 2018-2019, del ‘Telediario’ de TVE.

També ha sigut el conductor d’‘El debate de La 1’, tant en la seva edició per a tot Espanya com a la de TVE Catalunya. Després del seu pas pels Serveis Informatius, va estar al càrrec del programa ‘Blue Zulú’ i ha sigut professor de l’Institut RTVE. També ha desenvolupat la seva tasca docent com a professor associat de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra.

A la ràdio, ha sigut col·laborador de programes de RNE com ara ‘24 horas’ i ‘De boca a orella’ a Ràdio 4. El 2015 va publicar la seva primera novel·la, ‘La extraña historia de Maurice Lyon’.

Nova directora de Ràdio 4

Notícies relacionades

A més d’aquest nomenament, RTVE ha anunciat Soraya Rodríguez (Sabadell, 1977) com a nova directora de Ràdio 4, l’emissora en català de RNE.

Llicenciada en Periodisme per la Universidat Autònoma de Barcelona (2000), Rodríguez ha sigut des del 2015 subdirectora d’Informatius de RNE Catalunya.

Temes:

TVE