IMMINENT ESTRENA A ANTENA 3

Eva González: «Com en anteriors edicions, la sorpresa de ‘La Voz Kids’ són els nens»

  • Atresmedia presenta la sisena edició del ‘talent’ musical protagonitzat per nens d’entre 7 a 15 anys i conduït per la model sevillana.

  • David Bisbal, Vanesa Martín, Melendi i Rosario Flores repeteixen com a ‘coaches’ a la recerca d’un nou talent musical infantil.

Eva González: «Com en anteriors edicions, la sorpresa de ‘La Voz Kids’ són els nens»
3
Es llegeix en minuts

«Encendre de nou la vida». Així ha qualificat Eva González la sisena edició de ‘La Voz Kids’, que Antena 3 ha presentat aquest matí en una roda de premsa virtual, a la qual també han assistit la directora de programes d’entreteniment d’Atresmedia, Carmen Ferreiro, i la directora d’entreteniment de Boomerang (productora del format), Encarna Pardo, juntament amb la presentadora i model sevillana.

Una nova entrega del ‘talent’ musical dedicat a les més joves promeses que es va gravar just després del confinament. Unes circumstàncies molt especials que han donat com a resultat que sigui una temporada de «les segones oportunitats», i es converteixi en l’edició «més especial i emotiva». D’una emoció que «traspassa les pantalles», en paraules de Pardo.

Química entre ‘coaches’

Sense encara data d’emissió prevista, tot i que segons Encarna Pardo serà «pròximament», David Bisbal, Vanesa Martín, Melendi i Rosario Flores com a ‘coaches’, acompanyats en aquesta ocasió d’Aitana, Blas Cantó, Rozalén i Beret, com a assessors.

«Els ‘coaches’ es coneixen molt, i això fa que vegem moments de màxima química, de molt humor i de situacions que només sorgeixen quan tens molta complicitat», ha assegurat Ferreiro sobre la formidable relació que s’ha establert entre els membres dels quatre equips. 

En les prèvies de ‘La Voz Kids’ van passar prop de 4.000 nens, dels quals 1.000 van acudir després a una selecció presencial per a finalment quedar 105 convocats, que són els que protagonitzaran les dotze gales previstes per a aquesta temporada, en una sola entrega setmanal. «És narrativament més complet i ens permet explicar millor les històries», apunta Ferreiro respecte a això.

Molt talent

Uns nens i nenes, d’entre 7 i 15 anys, de tot tipus i condició i amb molt diferents estils musicals que han demostrat frescor i molt talent. «Encara després de sis temporades hi continua havent molt talent. Hi ha històries molt boniques relacionades amb la música i també amb les famílies dels concursants», ha assegurat Pardo sobre el nivell musical dels aspirants. 

«El més bonic de ‘La Voz Kids’ és que és una competició sana, ells estan jugant a ser estrelles de la música i això és meravellós perquè això ens treu una miqueta de pressió, tant als ‘coaches’ com a mi, d’estar decidint sobre el futur musical d’algú, tal com passa en les edicions per als adults», ha incidit González.

Juntament amb Eva González, entre bambolines hi haurà de nou Juanra Bonet i la seva indispensable manera de donar tranquil·litat i ànims a les famílies.  

Superpoders

I entre les poques sorpreses d’aquesta nova edició, ‘La voz’ és un format tancat, però el més important, l’ànima del programa, és el càsting. Els nens són els veritables protagonistes, ells són la gran sorpresa d’aquesta edició i de totes les anteriors», ha puntualitzat la presentadora– hi ha els ‘superpoders’ dels ‘coaches’. 

«Uns superpoders, conformes amb la personalitat de cada un, i que al llarg dels programes veurem com cada ‘coach’ els aplica i les conseqüències que tenen sobre els nens», ha revelat una mica enigmàtica Pardo respecte a això.

En el mecanisme del concurs seguiran els bloquejos, els robatoris, «que tant joc donen i tantes situacions divertides, però també de competitivitat provoquen» i les eliminacions, que es fan de manera molt diferent de les edicions dels adults, en consideració dels joves concursants.

Notícies relacionades

Sobre la possible competència d’altres cadenes, i molt especialment de Tele-5 que també ha presentat una nova edició de ‘Top Star’ amb Isabel Pantoja al capdavant, González ha volgut ser clara i sincera: «Personalment sempre m’ha sigut una mica igual tot el tema de les audiències. Quan un està segur que està fent un programa tan bonic com ‘La Voz Kids’, em sento molt tranquil·la. 

Així doncs, ‘La Voz Kids’ escalfa motors a l’espera de la seva imminent estrena, sempre atents als moviments de la competència, en una entrega que per a tots els membres de l’equip del programa ha sigut «l’edició més emocionant».