Documental en 6 episodis

Disney+ fitxa Beckam per fer una sèrie sobre els seus orígens

El mediàtic futbolista tornarà a ‘Save our squad’ als camps de Londres on va jugar de petit i exercirà de mentor d’un jove equip

crmartinez29516941 file   in this sunday  july 7  2013 file photo  da160202125456

crmartinez29516941 file in this sunday july 7 2013 file photo da160202125456 / WONG MAYE-E

1
Es llegeix en minuts

Disney+ ha fitxat David Beckam per protagonitzar una sèrie documental sobre els seus orígens futbolístics que es titularà ‘Save our squad’. El mediàtic exfutbolista del Reial Madrid tornarà a les seves arrels i tornarà als camps de futbol de l’est de Londres on va jugar de petit. Allà exercirà de mentor d’un jove equip de futbol base que lluita per sobreviure a la Lliga.

Al llarg de sis episodis de 35 minuts, Beckham i el seu equip portaran aquests jugadors, el seu entrenador i la seva comunitat a viure una aventura transformadora que canviarà les seves vides per sempre. «Estem entusiasmats de donar la benvinguda a David Beckham a Disney+. És una oportunitat fantàstica per mostrar la importància i l’impacte del futbol en les comunitats del Regne Unit. La sèrie serà emocionant, dramàtica, inspiradora i plena de passió i coratge, ¡tot el que David demostrava en el camp quan era jugador!», ha declarat Sean Doyle, productor executiu de ‘Save our squad’.

Beckham, per la seva banda, ha comentat: «És meravellós fer aquesta sèrie per donar llum sobre el tipus de futbol al que vaig jugar mentre creixia i que va significar tant per a mi en els inicis de la meva carrera de futbolista. He sigut molt afortunat perquè la meva carrera com a jugador ha sigut llarga i repleta d’èxits. I ara tinc la meravellosa oportunitat de tornar a aquestes comunitats tot el que m’han donat convertint-me en el seu mentor».

Notícies relacionades