Sèrie documental

DMax s’endinsa en els ovnis espanyols amb ‘Extraterrestres: ellos están entre nosotros’

Lorenzo Fernández Bueno recorre diferents punts d’Espanya per investigar el fenomen amb testimonis reals

1
Es llegeix en minuts

¿Què passaria si descobrissis que més a prop del que imagines s’ha produït un succés d’origen suposadament extraterrestre? Sobre aquesta inquietant pregunta pivota ‘Extraterrestres: ellos están entre nosotros’, la nova sèrie documental que DMax estrena aquest dijous (22.30 hores) sota la consigna de trobar explicació a fenòmens estranys succeïts a Espanya.

El periodista i escriptor Lorenzo Fernández Bueno recorre diferents punts d’Espanya per investigar les evidències de la presència ovni i extraterrestre a partir de testimonis reals de testimonis i experts en aquest tipus de successos. «És la sèrie de temàtica OVNI que aborda la història del fenomen al nostre país més completa de les que s’han fet fins ara», assegura Fernández Bueno.

La sèrie es compon de vuit episodis temàtics que s’endinsen en els diferents aspectes relacionats amb els objectes voladors no identificats: albiraments d’estranys artefactes, contactes amb suposats humanoides, ovnis i militars, víctimes d’abduccions, l’origen d’aquestes criatures...

Buscant proves

Per mirar de trobar respostes, Fernández Bueno visitarà diferents localitzacions de les illes Canàries, Cantàbria i Extremadura, i ciutats com Cadis, Sevilla, Barcelona, Pontevedra i Madrid. El seu principal objectiu és obtenir les evidències i testimonis dels testimonis i experts d’aquest tipus de successos a Espanya, que podrien ser una prova definitiva de l’existència i de la presència d’éssers arribats d’altres planetes.

Notícies relacionades

Una de les principals novetats que aporta aquest original format són les històries i testimonis reals de persones que asseguren haver sigut testimonis de fenòmens sense explicació, que han observat llums estranys al cel o fins i tot han vist i retratat als presumptes tripulants de les mateixes, que molts interpreten com d’origen extraterrestre. També compta amb l’anàlisi i les aportacions d’alguns dels més reconeguts experts en la matèria a Espanya: l’escriptora i investigadora Laura Falcó i els periodistes i ufòlegs Josep Guijarro i Miguel Pedrero.

En la primera entrega, titulada ‘Contacto con los tripulantes’, la sèrie viatja a les Canàries, Galícia i Catalunya per mostrar alguns ‘punts calents’ com les Cañadas del Teide i la muntanya de Montserrat. Testimonis i contactats asseguren tenir proves de nombrosos albiraments i aterratges de naus.

Temes:

Documentals