A TVE

Una flamenca coneguda per Chenoa

La cantant, al costat de Terremoto de Alcorcón, viatja a Sevilla per protagonitzar una nova entrega de ‘Dos parejas y un destino’

Una flamenca coneguda per Chenoa
1
Es llegeix en minuts

Vestida de flamenca per exigències del guió, com solien argumentar algunes actrius en plena època del pit i cuixa, així s’ha passejat Chenoa per alguns racons de Sevilla.

I és que la cantant, al costat de la també artista Terremoto de Alcorcón, comparteixen viatge i protagonisme aquest divendres, 12 de març, a les 20.10 hores en una nova entrega de ‘Dos parejas y un destino’, programa que TVE va estrenar fa unes setmanes.

Argentina de naixement, mallorquina d’adopció, amb residència a Barcelona, tot i que d’algun temps ençà visqui a Madrid per raons sentimentals, la cantant, compositora i jurat de ‘talents’ de 45 anys sembla que poc a poc s’atreveix a mostrar facetes de la seva personalitat fins ara amagades, o simplement desconegudes. 

Notícies relacionades

Entre confidències i sorpreses, l’artista ha promès deixar-se anar i engegar una buleria i ballar unes sevillanes durant l’emissió de l’espai, potser per trencar aquesta immerescuda imatge, o no, de seriosa, distant i una mica antipàtica.

Una imatge de gitana, amb clavell a punt d’esclatar al cabell, per a un nou ‘look’ d’una camaleònica Chenoa que fa temps ja ha diversificat els seus interessos laborals i artístics, des que va triomfar a la primera edició d’‘OT’.

Temes:

Chenoa TVE