PASAPALABRA A LA COPE

La patinada de Juanma Castaño amb Toni Freixa

El presentador d’‘El partidazo’ no reacciona quan el candidat contesta que els seus pares van morir per la Covid-19

aguasch51344205 madrid  11 12 2019  deportes  juanma casta o  locutor de la 191213130557

aguasch51344205 madrid 11 12 2019 deportes juanma casta o locutor de la 191213130557 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

A les campanyes electorals sol habitual entrevistar els candidats. En algunes ocasions, després de la xerrada, l’entrevistador sotmet a un test ràpid de preguntes l’entrevistat. ¿Cafè o te? ¿Twitter o Instagram?, preguntes més o menys enginyoses, afilades o escumoses per conèixer un perfil més íntim del personatge.

En aquest sentit, les eleccions del FC Barcelona no han sigut una excepció i els candidats a la presidència han concedit, i s’han sotmès, a multitud d’entrevistes i xerrades amb periodistes.

En aquesta tessitura es trobava el candidat Toni Freixa fa uns dies en el programa ‘El partidazo’ de la cadena Cope. Juanma Castaño, presentador de l’espai, va decidir en un moment sotmetre al candidat a un d’aquests tests de preguntes ràpides que busquen respostes curtes i enginyoses. 

Qüestionari

«Un de cada tres espanyols ha plorat per culpa d’aquesta pandèmia. ¿Has plorat? », li pregunta Castaño a Freixa.

«Sí és clar, he perdut els meus pares», li respon el candidat.

Una resposta que reflecteix la trista realitat que han hagut de viure molts ciutadans i que, potser, hauria hagut de tenir una mínima reflexió o, potser, la condolença per part del periodista.

Però Castaño, com si fos el presentador del concurs ‘Pasapalabra’, no es va intimidar, no es va assabentar de la resposta o tenia pressa per acabar el qüestionari, però la qüestió és que va formular la següent pregunta sense immutar-se.

«¿Qui vols que guanyi l’Eurocopa»?

La perplexitat del moment i la patinada del periodista no ha passat desapercebuda per a gaires internautes que no han dubtat a mostrar la seva sorpresa per la manca de tacte del comunicador de Gijón a les xarxes socials.

Fills i futbolistes

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Castaño no és especialment encertat en alguna de les seves actuacions o comentaris. Fa uns mesos va provocar cert enrenou a l’afirmar que «Els futbolistes no es poden aixecar a la nit a cuidar-se dels fills», amb referència al baix rendiment físic dels futbolistes per la falta de son.

Quan alguns dels seus companys de tertúlia li van recordar que els futbolistes també sortien de festa, Castaño va assegurar: «això és diferent, això forma part del descans emocional».