Novetat gràfica

Sky difon la primera imatge de Kenneth Branagh ‘convertit’ en Boris Johnson

La sèrie ‘This Sceptred Isle’ aborda com es van viure al Govern britànic els primers mesos de la pandèmia

L’actor britànic Kenneth Branagh arriba al dinar dels nominats als premis Oscar, a l’Hotel Beverly Hilton.

L’actor britànic Kenneth Branagh arriba al dinar dels nominats als premis Oscar, a l’Hotel Beverly Hilton. / EFE

Es llegeix en minuts

Sky ha publicat la primera imatge de l’actor Kenneth Branagh caracteritzat com el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, en la sèrie ‘This Sceptred Isle’, que explica els primers mesos de la pandèmia al país. L’estrella britànica apareix pràcticament irreconeixible com Johnson, de 56 anys, segons informa la revista Variety.

La sèrie dirigida per Michael Winterbottom, que ja està en fase de producció, aborda tots els esdeveniments que van envoltar Johnson i el seu Govern davant la primera onada del coronavirus. El president va estar hospitalitzat amb Covid-19 durant més d’una setmana i va passar diversos dies en cures intensives (uci).

Et pot interesar

«La primera onada de la pandèmia serà recordada per sempre», ha declarat Winterbottom. «Una època en què el país es va unir per lluitar contra un enemic invisible. Una època en què la gent era més conscient que mai de la importància de la comunitat. La nostra sèrie reuneix innombrables històries reals, des de Boris Johnson fins a treballadors de primera línia en tot el país, que relaten els esforços de científics, metges, treballadors de la llar de cures i polítics per protegir-nos del virus», va afegir el director.

La sèrie promet «explicar la història d’alguns dels esdeveniments més devastadors que mai han ocorregut al Regne Unit i d’un primer ministre que lidera aquests temps sense precedents». En aquest sentit, cobrirà l’impacte del virus i la resposta de la comunitat mèdica britànica per superar la pandèmia. Es basa en el testimoni de primera mà de membres del Govern, el Departament de Salut, el Grup Assessor Científic per a Emergències (SAGE) i hospitals i residències de tot el país.