Projecte en marxa

Sam Corlett i Frida Gustavsson protagonitzaran la seqüela de ‘Vikingos’

Leo Suter, Bradley Freegard i Jóhannes Jóhannesson completen el repartiment de la nova sèrie de Netflix ‘Vikings: Valhalla’

Una seqüència de la sèrie ’Vikingos’, d’Antena 3 TV.

Una seqüència de la sèrie ’Vikingos’, d’Antena 3 TV.

1
Es llegeix en minuts

Sam Corlett (‘Las escalofriantes aventuras de Sabrina’) i Frida Gustavsson (‘Swoon’) seran els protagonistes de la seqüela de la sèrie ‘Vikings’, que emetrà en exclusiva Netflix sota el títol de ‘Vikingos: Valhalla’. L’acció farà un salt de 100 anys per situar-se al segle XI, en aquest ‘spin-off’ que ha desencadenat una expectació inusitada després de l’èxit de la sèrie nodrissa.

El repartiment es completa amb noms com Leo Suter (‘La armonía del diablo’, ‘Maléfica’), Bradley Freegard (‘Mantener la fe’), Jóhannes Jóhannesson (‘Entre dos mundos’), Laura Berlin (‘Un verano inolvidable’), David Oakes (‘Los Borgia’) i la cantant Caroline Henderson. A més, Pollyanna McIntosh (‘Darlin’) i Asbjørn Krogh Nissen (‘Copenhaguen’), entre d’altres, seran personatges recurrents als nous capítols. 

‘Vikings: Valhalla’ explica les llegendàries aventures dels víkings més famosos de tots els temps: Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada i el primer rei d’Anglaterra d’origen normand: Guillem el Conquistador. Aquests homes i dones s’obriran camí en la història mentre lluiten per la supervivència en un món en constant canvi.

Sam Corlett interpretarà Leif Eriksson, un grenlandès criat als límits del món que prové d’una família molt unida i fidel a les antigues creences paganes. Mariner intrèpid i físicament fort, Leif serà la nostra entrada en un món víking immers en violents canvis.

Frida Gustavsson donarà vida a Freydys Eriksdotter, una pagana ferotge, apassionada, caparruda i ferma creient dels «vells déus». Com el seu germà Leif, arriba a Kattegat com una forastera, però es converteix en una inspiració per als habitants que estimen els vells costums.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Leo Suter encarnarà Harald Sigurdsson, un noble que passa per ser un dels últims ‘berserkers’ víkings (guerrers dels pobles nòrdics caracteritzats per la seva agressivitat i força). Carismàtic, ambiciós i guapo, Harald és capaç d’unir tant els seguidors d’Odín com els cristians.

Finalment, Bradley Freegard serà el Rei de Dinamarca King Canute, un savi, astut i despietat líder víking. Li agrada mantenir els amics a prop, però els enemics encara més. Les seves ambicions forjaran el curs de la història al segle XI i el convertiran en una figura determinant de l’era vikinga.  

Temes:

Netflix Sèries