Especial nadalenc

TV-3 tria el Cap d’Any per al tercer ‘Nit de nits’

Gertrudis, Paula Valls, Elena Gadel, Cris Juanico, Gemma Humet i el cor de nens i nenes del Raval, protagonistes, de l’entrega

TV-3 tria el Cap d’Any per al tercer ‘Nit de nits’
1
Es llegeix en minuts

TV-3 aprofita el Cap d’Any per emetre aquest divendres la tercera ‘Nit de nits’ (22.05 hores), el programa musical nadalenc dirigit per Lluís Danés. La nova entrega comptarà amb una festa de Nadal i l’actor Ivan Labanda com a mestre de cerimònies. Aquest és el tercer dels quatre programes especials que s’emetran durant aquestes festes, i que inclourà les actuacions de Gertrudis, Paula Valls, Elena Gadel, Cris Juanico, Gemma Humet i el cor de nenes i nens del Raval.

«Nit de nits» és una sèrie d’especials que expliquen quatre nits de Nadal plenes de música, teatre, arts i poesia. Cadascú relata el que passa durant tota una nit, des que es pon el sol fins que torna a sortir, en un mateix espai màgic: un teatre abandonat on ha crescut un bosc nevat. Aquest escenari s’ha recreat a la centenària sala de ball La Paloma de Barcelona, amb una espectacular i singular escenografia.

Notícies relacionades

L’arribada de la foscor fa que l’espai s’ompli de criatures màgiques, com si es tractés d’un cau secret, d’un portal obert entre el món real i el món fantàstic. Una d’aquestes criatures serà l’encarregada de guiar l’espectador i presentar la resta de personatges.

Bosc màgic

En la tercera «Nit de nits», Ivan Labanda interpretarà un personatge màgic del bosc, que serà el fil conductor d’una festa de Nadal. Els actors Josep Maria Pou, Ivan Labanda, Peyu i el Mag Lari són els mestres de cerimònies de cada un dels quatre programes, d’aquestes quatre nits, cada una única i irrepetible, que compten amb les actuacions musicals de Joan Dausà, Marina Rossell i Marc Parrot, entre altres.