Artistes veterans

‘La voz senior’ arriba a la gran final, a Antena 3

Vuit concursants aspiren a cenyir-se la corona de la guanyadora de la primera edició, Helena Bianco

‘La voz senior’ arriba a la gran final, a Antena 3
2
Es llegeix en minuts

‘La voz senior’ arriba aquest diumenge a la gran final a Antena 3 (22.10 hores) amb vuit artistes que aspiren a convertir-se en la millor veu veterana d’Espanya. El programa es va gravar després del confinament i tots el viuran d’una manera molt especial i emotiva. La nit promet emocions fortes.

Com bé diu Antonio Orozco al començament de la gala, aquesta final va per als avis, aquestes persones tan importants «que ens van ensenyar a caminar i a volar». «No hi ha millor manera de dir t’estimo i fer abraçades que a través de la música», diu el cantant.

Les il·lusions dels finalistes han arribat al seu moment més alt. Ho han deixat clar amb frases com «no desaprofitaré aquesta gran oportunitat», «espero que ‘La voz senior’ em canviï la vida» i «és el moment d’assolir el que sempre he somiat».

La gala començarà amb l’equip d’Antonio Orozco: Emi Bonilla cantarà ‘Trebole’ i Nico Fioole, ‘You make me feel so young’. Després de l’actuació, el seu ‘coach’ haurà de decidir qui mereix seguir lluitant per continuar fins al final. Després d’ells anirà l’equip de Pastora Soler, amb Fernando Demon interpretant ‘Unchain my heart’ i la Juana fent el mateix amb ‘La gata bajo la lluvia’.

Una vegada prengui la decisió Pastora, li arribarà el torn a l’equip de Bustamante, que haurà de decidir entre Fernando Libén i els seus ‘Dos gardenias’ i Naida amb ‘Ebben N’Andro Lontana’. Finalment, serà el moment de l’equip de Rosana, amb Los Tres Aries cantant ‘Para toda la vida’ i Mingo, que, junt al seu piano, interpretarà ‘For once in my life’.

Després d’aquests moments de difícils decisions i tenir els quatre artistes que segueixen a ‘La voz senior’, els ‘coaches’ podran relaxar-se i viure un moment molt especial: deixar les seves empremtes al particular passeig de la fama, on ja hi ha les d’Alejandro Sanz, Laura Pausini, Pablo López i Antonio Orozco.

Després arribarà el moment que els quatre ‘coaches’ cantin cada un amb el seu finalista. Després d’aquestes actuacions, el públic votarà i Eva González serà l’encarregada de dir els dos noms que segueixen en la lluita per ser la millor veu sènior del país.

Notícies relacionades

Abans de disfrutar de l’actuació dels dos finalistes junt amb Helena Bianco, la guanyadora de la primera edició, i conèixer-ne el vencedor, que serà elegit pel públic present al plató, els espectadors podran ser partícips de la graduació de primer any de ‘coach’ de Rosana, Pastora Soler i Bustamante. Antonio Orozco els entregarà un birret i el seu corresponent diploma.