Nou programa

Mònica Terribas i Jordi Basté es posaran més personals que mai a TV-3

· Compartirán la vida amb 100 persones més a ‘Nexes’, que s’estrenarà el 2021

Mònica Terribas i Jordi Basté es posaran més personals que mai a TV-3
2
Es llegeix en minuts

TV-3 prepara un nou format de programa, que s’estrenarà durant el primer trimestre del 2021, en el qual 100 persones respondran a preguntes que tots ens hem fet alguna vegada i que no ens hem atrevit a respondre en públic. Mònica Terribas i Jordi Basté seran els presentadors, i també compartiran la seva vida i experiències a ‘Nexes’, el programa que codirigiran des del respecte professional, la passió per la comunicació, l’amistat i la complicitat que els uneix des de fa anys.

¿Què tenen en comú Mònica Terribas (Barcelona, 1968) i Jordi Basté (Barcelona, 1965)? La vida, com tothom; una vida on prenem decisions a casa, a la feina i en els entorns que compartim. Aquest és el punt de partida de ‘Nexes’, el programa en el qual aquests dos periodistes i 100 persones més compartiran la seva vida i les seves experiències. Terribas i Basté preguntaran i descobriran les vivències de persones anònimes, que faran un pas endavant per compartir-les amb l’audiència de TV-3. Serà en directe, al plató de ‘Nexes’ de la Fira de Barcelona, amb tots els protocols de seguretat, però amb franquesa i donant la cara, responent a preguntes que potser fins ara només s’havien fet en la intimitat: hi participaran 100 valents que respondran a aquestes preguntes en públic.

‘Nexes’ no és un programa per debatre què pensem, sinó per explicar-nos a nosaltres mateixos què fem. Perquè som el que fem, el que compartim, i això és el que genera vincles i ens identifica com a persones, amb els nostres errors i encerts, les nostres debilitats i fortaleses. Durant el programa, comprovarem que compartim més experiències de les que pensem, per diferents que ens creguem que som. És per això que dos periodistes tan diferents com Mònica Terribas i Jordi Basté s’han aliat en aquest projecte. També ells es posaran davant del mirall de la seva vida.

Notícies relacionades

Mònica Terribas va començar la seva carrera professional en els informatius de la desapareguda Cadena 13, i al cap de poc temps es va incorporar a la redacció de diversos programes de TV-3 sota la mestria de Joaquim Maria Puyal. Entre d’altres, va participar a ‘‘’La vida en un xip’, ‘Tres pics i repicó’, ‘Un tomb per la vida’ i ‘La nit al dia’, que va deixar per assumir la direcció de TV-3. Després va ser consellera delegada i editora del diari ‘Ara’ fins que va passar a dirigir i presentar ‘El matí de Catalunya Ràdio’, des del setembre del 2013 fins al juny del 2020.

Jordi Basté va començar la seva carrera professional a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant 22 anys i el va portar a col·laborar amb les retransmissions de futbol de Joaquim Maria Puyal i presentar programes com ‘No ho diguis a ningú’. A Televisió de Catalunya, ha passat pels programes ‘Gol a gol’, ‘Basquetmania’, ‘Fora de sèrie’ i ’No pot ser’. Des del 2008, dirigeix i presenta el magazine diari ‘El Món a RAC-1’.