Segona edició

’La Voz Senior’ torna per Nadal

David Bustamante, Pastora Soler i Rosana s’incorporen com a entrendadors juntament amb Antonio Orozco, que repeteix

’La Voz Senior’ torna per Nadal
1
Es llegeix en minuts

Després d’aterrar a Espanya l’any passat amb una primera edició que es va guanyar el dret a repetir,‘La Voz Senior’reapareix aquest dijous (22.45 hores) aAntena 3amb unaentrega nadalencaplena d’al·licients en el capítol dels ensinistradors (‘coaches’).David Bustamante, Pastora Soler i Rosanaes converteixen en entrenadors després d’haver ‘aprovat’ el curset d’assessors, mentre queAntonio Orozcoes manté en l’equip titular pel seu gran treball de l’any passat.Eva González, per descomptat, segueix al capdavant del format sense veure amenaçada la seva titularitat.

El programa, que va aconseguir en el seu debut una audiència mitjana de dos milionsd’espectadors, seguirà buscant les millors veus experimentades del país entre elsmés grans de 60 anys. Guiats pel vell dit d’«a la vellesa es fan les bestieses», els‘vells rockers’ pujaran a l’escenari a la recerca d’una oportunitat per demostrar que segueixen en forma o complir elvell somni que no van poder realitzar quan eren joves.

Notícies relacionades

Eva González estarà al capdavant de ‘La Voz’ una temporada més en les seves diferents versions.En aquesta ocasió, ho farà una vegada més guiant els més grans i acompanyant els seus familiars en elstensos momentsde la primera fase del programa. Ells són els que pitjor ho passen al veure els seus éssers estimats pujar a un escenari davant de milions d’espectadors.

González va tornar la passada temporada aAtresmedia,el grup que li va donar la seva primera oportunitat a la televisió estatal amb ‘UHF’ a Antena 3. Catorze anys després, torna a la cadena convertida en una de les presentadoresmés cotitzadesdel país després de conduir grans formats de ‘prime time’. Ha exercit d’actriu i presentadoraen programes com ‘Fenómenos’, ‘El club de Flo’ i ‘La Tira’, així com en 15 edicions de‘Masterchef’.Ara, amb ‘La Voz’, s’ha consagrat definitivament com a presentadora.