TU I JO SOM TRES

T-5 i la Pantoja: paranoia i negoci tèrbol

zentauroepp56032823 television monegal201129164110

zentauroepp56032823 television monegal201129164110

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Sembla una esquizofrènia, una paranoia, una bogeria. Són ja gairebé 30 dies els que Tele 5 fa que assesta a Isabel Pantoja punyalades tremebundes. Porten ja tres especials de Cantora la herencia envenenada, quatre Sábado Deluxe, vuit Viva la vida, gairebé vint Sálvame Tomate, Naranja i Limón, altres tants de Socialité, i ja he perdut el compte de quantes matinées A.R. Fa un mes sencer que pràcticament tota la cadena està dedicada a aquesta carnisseria. Crec que més de 100 hores de televisió. Han trobat un filó, diuen alguns analistes. Discrepo. No l’han trobat, l’han fabricat, que és diferent.

En això l’imperi Mediaset és imbatible. Tenen una experiència acumulada de més de cinc lustres. La contractació de Kiko Rivera, el fill que considera que la seva mare li ha robat i mentit, ha sigut fonamental. La metxa de la bomba. I dins de la bomba, un farcit de cargols, perdigons, claus i metralla de calibre divers. No han reparat en despeses. Contractes per a tothom que tingui alguna cosa per evacuar sobre la cantant. Un xòfer, una serventa, una neboda que han portat des de Mèxic, el fill d’un marmessor, una assistenta, un torero i un amic del difunt Paquirri, diversos parents de la família Rivera, la caixa forta, les maragdes, els feixos de milions, les escopetes de caça, els vestits de torero, el testament... Fins i tot han tret una pintoresca criatura, fins fa poc devot militant del club de fans de la Pantoja, que ha explicat que per poder assistir als aniversaris de la cantant –que és el 2 d’agost– els fans li havien de portar diners, bosses, sobretot dècims de loteria per al sorteig especial d’estiu que se celebra cada any el 15 d’agost. ¡Ahh! Quin desplegament bel·licotelevisiu, amics. Allò d’Anníbal creuant els Alps amb 30.000 soldats corrents, 15.000 a cavall i 38 elefants, al costat d’això de T-5, els deia, allò d’Anníbal és una bírria.

Notícies relacionades

I aquí ve la paradoxal paranoia de l’assumpte. Al mateix temps que T-5 va dilapidant la Pantoja, la mateixa T-5 l’enalteix i la treu en els programes gravats que els queden d’Idol Kids«Mala mare, has robat al teu fill», estan repetint des de fa 30 dies; i paral·lelament la veiem a la mateixa cadena envoltada de nens que la idolatren i fins i tot li fan regalets. No sé què deuen pensar aquests nens.  Això de T-5 no només és paranoic. És paranoia barrejada amb tèrbol negoci sense escrúpols.