A ANTENA 3

Sebastián Yatra visita 'El hormiguero'

L'artista colombià presenta el seu nou senzill 'Chica ideal'

Sebastián Yatra visita 'El hormiguero'

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sebastián Yatra és el convidat d’aquesta nit de ‘El hormiguero’. El cantant i compositor colombià de 26 anys arriba per primera vegada al programa de Pablo Motos per presentar el seu nou ‘single’. ‘Chica ideal’.

Sebastián Obando Giraldo, conegut artísticament com a Sebastián Yatra, va néixer a la ciutat de Medellin, però als 5 anys es va traslladar a viure Miami amb la seva família, on començaria els seus estudis musicals.

Fidel representant del pop llatí, el 2014 va iniciar la seva carrera professional amb la cançó composta per ell mateix ‘El psicólogo’, que aconseguiria enfilar-se als primers llocs de les llistes a Colòmbia i Veneçuela.  Al seu incipient èxit el seguiria els temes ‘Para no olvidar’ i ‘No me llames’.

Encadenant treballs en solitari amb col·laboracions amb diversos artistes colombians, el reconeixement internacional li va arribar el 2016 amb la cançó ‘Traidora’, que suposa tot un èxit a L’Amèrica Llatina, els Estats Units, Espanya i molt especialment a Portugal, on fa diversos concerts.

Notícies relacionades

Amb dos àlbums d’estudi ‘Mantra’ (2018) i ‘Fantasia’ (2019), Yatre ha sigut nominat en diverses ocasions als premis Grammy, els Grammy Llatins i els Latin American Music, en què el 2018 va guanyar en la categoria de nou artista de l’any.

Col·laboracions i televisió

Amb col·laboracions amb artistes com Carlos Vives, Daddy Yankee, Joey Montana, Reik, OneRepublik i Jonas Brothers, entre d’altres, Sebastián també ha provat sort en la interpretació, ja que ha posat la seva veu a les pel·lícules d’animació ‘Smallfoot’ (2018) i ‘Kasper’ (2019) i com a actor ha aparegut en les sèries de la cadena Telemundo ‘Guerra de ídolos’y ‘La reina del Flow’. A televisió, Yatra ha col·laborat com a jurat en el concurs ‘La Voz Kid Colombia’ i com a assessor a la ‘La Voz España 2019’.