A PARTIR DE DIUMENGE DIA 11

Mercedes Milá torna a #0 amb 'Scott y Milá'

Les noves entregues del programa de Movistar+ se centraran en la família, el món animal, el ball i la música

zentauroepp55337329 television201009174633

zentauroepp55337329 television201009174633

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mercedes Milà, acompanyada sempre del seu fidel gosset Scott, torna diumenge dia 11 (22.00) a #0 de Movistar+ amb noves entregues de Scott y Milá, una producció original de Movistar+ en col·laboració amb Zanskar Producciones. En aquests quatre nous programes de la segona temporada, la periodista, que pertany a un clan important, se centrarà en la família, ens descobrirà el món animal des d’una perspectiva radicalment diferent, viurà en primera persona el poder rehabilitador que té el ball i es preguntarà per les raons que fan que la música ens emocioni tant.

En el primer programa que s’estrena diumenge, Milá posarà el focus en la família, en el seu sentit i utilitat.  La periodista és una gran defensora d’aquesta institució, que amb l’aparició de la Covid ha adquirit una rellevància molt especial per a tothom. Així mateix, la presentadora es mostra orgullosa de l’educació i els valors que li van inculcar els seus pares i que ara veu en els seus nebots. Per Milá, la família ha sigut i continua sent un dels pilars més importants de la seva vida.

Notícies relacionades

Durant el programa, la periodista se sotmetrà a un test d’ADN que li descobrirà una dada sorprenent sobre la seva família en un programa que compta amb la participació de tres generacions dels Milá. La presentadora es despulla de nou en aquests capítols mostrant el seu món més personal. 

 La primera temporada completa del programa i les quatre primeres entregues de la segona ja estan disponibles sota demanda a Movistar+.